Beachvolley voor kinderen van 5 tot 12 jaar (KBSS)

Het KBSS (Kadijk Beachvolley Start Systeem) is een manier om ook de jonge jeugd lekker te laten ballen met zoveel mogelijk rally’s. De wekelijkse KBSS trainingen zijn voor kinderen van 5 t/m 12 jaar.

Trainingen 2023

Er zijn trainingen van 3 mei tot en met 23 augustus 2023 op:

  • woensdag 18.00 tot 19.00 uur en/of
  • vrijdag van 18.00 tot 19.00 uur (alleen in het voorseizoen)

Toernooien 2023

In Eindhoven zijn drie toernooien op:

  • zondag 21 mei | Maak kennis met beachvolley tijdens ons gratis inlooptoernooi!
  • zondag 9 juli
  • zondag 27 augustus

Toernooien zijn voor leden en introducés. Voorafgaand aan het toernooi is een korte clinic, zodat iedereen mee kan doen. Tijdens de clinic worden de spelregels per spelkaart  uitgelegd. Kosten toernooi: Gratis voor leden, niet leden betalen € 3,00 per persoon/per toernooi.

KBSS introductie

Gratis inlooptrainingen zijn er op:

  • woensdag 3 mei 2023 van 18.00 - 19.00 uur
  • vrijdag 5 mei 2023 van 18.00 - 19.00 uur. Alle kinderen zijn van harte welkom.

Maak ook kennis met beachvolley tijdens ons gratis inlooptoernooi op zondag 21 mei 2023. Ook hier zijn alle kinderen welkom.

Contributie

Voor de hele zomer 1x trainen €20,-, 2x trainen €25,- (2e training alleen in voorseizoen)

Aanmelden

Beachvolleybal doen we samen. Voor de trainingen en toernooien bouwen we samen met ouders en trainers de velden op. Heb je zin en tijd om training te geven, te helpen bij de toernooien, laat het zo snel mogelijk weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Begeleiding

Elke trainer (professioneel of vrijwilliger) die zelfstandig een jeugdgroep begeleidt vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast gelden gedragsregels en volgen we de leidraad ongewenst gedrag van de Nevobo. Alle regels tref je hier.

Contact

Voor meer informatie, vragen en opmerkingen kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..