Beachen voor jeugd van 18 tot en met 21 jaar

Sinds 2022 is de beachgroep Jeugd+ aan onze vereniging toegevoegd. Dit is voor leden van 18 tot en met 21 jaar die ongedwongen en met veel vrijheid willen beachen met elkaar. Wat houdt dit in:

    • Je beached de hele zomer met elkaar op de dinsdag- en vrijdagavond van 3 mei tot en met 23 augustus 2023
    • Je hebt geen training
    • Je mag ook deelnemen aan de avondtoernooien van de senioren

Contributie en betaling

Alle (jeugd)leden zijn lid tot wederopzegging. Wel vragen we iedereen jaarlijks opnieuw aan te melden en de gegevens in de inschrijfmodule te controleren en aan te vullen indien nodig. De contributie inclusief trainingsgeld vind je hier.

Inschrijven

Ga naar de inschrijfmodule en meld je aan. Meer informatie over het aan- en afmelden als lid, voor toernooien en/of trainingen via de module tref je hier.

Kom gratis kennismaken!

Liever eerst even kijken of het zand iets voor je is? Je kunt altijd 1x gratis komen trainen (onder voorwaarde dat je naam, leeftijd, emailadres en telefoonnummer met ons deelt). Wel graag vooraf aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Later instromen als lid kan zolang er nog plaats is.

Contact

Voor meer informatie, vragen en opmerkingen kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..