Beachvolley Eindhoven

 

Welkom bij Beachvolley Eindhoven! De beachvolley vereniging voor Eindhoven en omgeving. Wil jij ook de hele zomer lekker actief zijn en in vorm blijven? Van mei t/m september kun je bij ons beachvolleyballen, trainen en vrij spelen op het outdoor beachterrein in Eindhoven Noord. We hebben toernooien en trainingsgroepen voor alle leeftijden en alle niveaus. Introducees zijn bij de toernooien met volwassenen nu al welkom. Volg ons ook op Facebook! Mocht je iets willen laten wijzingen op deze site, kun je dit mailen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volwassenen NBSJeugdKBSS

Schrijf je in voor de NBS selectietrainingen

duim omhoog Schrijf je in voor de selectietrainingen op zondag 10 en 17 februari 2019 van de talentopleiding van Beachvolley Eindhoven (NBS). Het is voor de jongsten die willen presteren op de Junior Beach Circuit toernooien tot de ervaren spelers die goed willen scoren op de divisietoernooien en willen klimmen op de nationale ranking. De inschrijving voor de NBS-Eindhoven selectietrainingen van 2019 zijn geopend.

Inschrijving geopend voor kinderen jonger dan 12 jaar

kbbs De inschrijving voor het beachvolleybal voor kinderen jonger dan 12 jaar (KBSS) is geopend. Nieuwe en bestaande leden kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier. Meer informatie over KBSS tref je hier.

Sponsor heel eenvoudig Beachvolley Eindhoven

Sponsorkliks

Sponsor heel eenvoudig Beachvolley Eindhoven! Wil je iets online bestellen? Klik op de Sponsorklikbanner rechts onderaan deze pagina van Sponsorkliks. Door op deze banner te klikken verschijnt er een overzicht van tientallen webwinkels. Elke aankoop bij een van deze winkels levert Beachvolley Eindhoven een klein bedrag op terwijl jij dezelfde prijs betaalt. Het maakt voor jou dus geen verschil, maar voor Beachvolley Eindhoven wel. Alvast bedankt voor je hulp!