Beachvolley Eindhoven

Beachvolley Eindhoven is er voor jeugd vanaf 5 jaar, volwassenen en introducees. Leden die lekker willen volleyen in het zand. Je kunt fanatiek trainen en/of gezellig toernooien spelen op alle niveaus. Beachvolley Eindhoven is in 2007 opgericht en werkt nauw samen met diverse volleybalverenigingen uit de regio.

Seizoen 2024 beachen in de zomer
Heb je interesse om te beachen? Meld je in het voorjaar hier aan voor het zomerseizoen 2024. Kinderen tussen 5 en 12 jaar kun je hier aanmelden. Bekijk de kalender voor de vele activiteiten die er afgelopen jaar waren.

Vanaf 23 mei t/m 16 juni zullen wij een pilot houden waarbij volwassenen de kleedkamers van de hockeyvereniging kunnen gebruiken op maandag, dinsdag en donderdag en waarbij volwassen leden ook een drankje kunnen drinken in de kantine. (Ouders van) jeugdleden zijn op woensdag en vrijdag uiteraard ook van harte welkom voor een drankje, maar de jeugd zal nog de kleedkamers van de korfbalvereniging gebruiken. Een aantal aandachtspunten hierbij zijn: geen glas en alcohol in en om de beachbak i.v.m. veiligheid, het afkloppen van zand en het dragen van slippers in de hockeykantine (geen blote voeten). Na deze periode zullen we evalueren hoe dit is gegaan. 

Indoor beachen winter 2023/2024
In het winterseizoen organiseren we een aantal tournooien in de Beachfabriek in Nijmegen, Meer informatie over de data en deze locatie tref je hier.

Toernooie indoor beachen300x300
Clubkleding v2 bewerkt 1
Adreswijziging
vertrouwenspersoon.jpg
Mijn beachvolley Eindhoven 1
Sponsoren300x300 1