Contact

Emailadressen:

Algemene zakenDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Adreswijziging: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KBSS: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Jeugd: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

NBSDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

VertrouwenscontactpersoonDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie website: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indoor Beachvolley: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Externe verhuurDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel gestelde vragen

Een overzicht van veel gestelde vragen over aan- en afmelden als lid, voor trainingen en toernooien tref je hier.

Social Media

Adres beachveld Outdoor

Vijfkamplaan 5
5624 EB Eindhoven

Routebeschrijving

Mobiele volleybalvelden

Leden van Beachvolley Eindhoven kunnen een mobiel volleybalveld lenen. We verhuren geen velden aan niet-leden. Als je geïnteresseerd bent, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gebruik/huur beachbak en installatie door derden

Commerciële instellingen en Verenigingen zonder leden van Beachvolley Eindhoven:

Er zijn mogelijkheden voor externe verhuur van installatie (velden) bij Beachvolley Eindhoven, afhankelijk van onze beschikbaarheid. We hebben ruimte voor in totaal 12 velden (2 rijen van 6 velden). 1 rij (6 velden) kost €50,00. 2 rijen (12 velden) kost €100,00. Daarnaast moet overdag de bak gehuurd worden bij de gemeente, neem voor meer info contact op met ons externe verhuuradres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor beschikbaarheid van de beachbak en een vrijwilliger om te begeleiden met het opzetten van de installatie. De rest van de organisatie is voor jullie.

Verenigingen met leden van Beachvolley Eindhoven

Leden mogen de bak gratis gebruiken als die vrij is op momenten dat Beachvolley Eindhoven de bak huurt. Niet-leden betalen dan een introducee tarief van €5.

Huisregels in en rond de beachbak:
  • In en rondom de beachbak mag géén alcohol worden genuttigd
  • Niet-leden hebben géén toegang tot het paviljoen
  • Na gebruik dient de beachbak netjes te worden achtergelaten. Gooi het afval netjes in de daarvoor bestemde kliko's, laat geen afval of spullen achter op het terras en zeker niet op het zand

Bank

Bankrekeningnummer: 44.14.07.366
t.n.v. Beachvolley Eindhoven te Eindhoven
IBAN: NL02ABNA0441407366
BIC : ABNANL2A

Kamer van Koophandel

K.v.K. 17206871