Alle (inloop) trainingen en toernooien gaan niet door tot nader bericht i.v.m. Corona-maatregelen

De maatregelen rondom het Coronavirus volgen elkaar in hoog tempo op. Op 23 maart werd bekend dat bijeenkomsten en evenementen tot 1 juni 2020 niet zijn toegestaan. Dat heeft ook effect op de start van ons Beachvolleybalseizoen. Alle evenementen van Beachvolley Eindhoven, waaronder de KBSS, NBS, jeugdtrainingen, volwassenentrainingen en avondtoernooien gaan tot nader order niet door. De gemeente heeft de beachbak officieel gesloten, dus ook het vrijspelen is niet toegestaan. Heb je een sleutel, dan mag je deze niet gebruiken. Ook voor de ALV en de geplande toernooien in mei geldt dat ze niet door gaan en dat we kijken naar alternatieven. Wij hopen dat we op een later tijdstip ons beachseizoen kunnen laten starten, in een veilige omgeving voor iedereen. Wij wensen iedereen een goede gezondheid en hopen snel weer positieve informatie te kunnen delen.

Beachvolley voor volwassenen

Wil je de beachtechniek en tactiek leren of verbeteren? Kom dan ook trainen bij Beachvolley Eindhoven. Een keer uitproberen? Op 5 mei 2020 is er vanaf 19.30 een gratis inlooptraining, zowel voor leden als niet-leden van Beachvolley Eindhoven. Iedereen die zich vóór 5 mei heeft opgegeven kan deze avond al lekker komen trainen. De (inloop)training op 5 mei is van 19.30 uur tot 21.00 uur. Hierna kan er tot het donker is (rond 21.30 uur) nog vrij gespeeld worden. Vanaf 12 mei tot en met 14 juli 2020 zijn de verdere traingen.

Trainingsschema

  • Standaard trainingsblokken zijn op dinsdagavond tussen 18.45 – 20.15 uur en 20.15 – 21.45 uur.

Aan de hand van de aanmeldingen en de inlooptraining wordt je ingedeeld in één van de niveaus: mix laag, mix midden, dames hoog of heren hoog. Een kwartier voor de start van de trainingen bouwen we met zijn allen de velden op, en na afloop van de trainingen ruimen we met z’n allen de velden op.

De Technische Commissie van Beachvolley Eindhoven maakt de startindeling van de groepen voorafgaand aan de trainingen van 12 mei 2020. De definitieve indeling maken de trainers en de TC na de eerste trainingen. Iedereen wordt zo veel mogelijk ingedeeld op niveau.

Kom gratis kennismaken - vervallen

Liever eerst even kijken of het zand iets voor je is? Op dinsdag 7 mei 2019 was er een gratis inlooptraining voor senioren, zowel leden en niet-leden van Beachvolley Eindhoven. Op een later tijdstip instromen kan alleen in overleg met de Technische Commissie. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijven en kosten

Betalen is alleen mogelijk via automatische incasso. Inschrijven gaat via de inschrijfmodule. Meer uitleg over de module tref je hier.

  • Was je vorig jaar al lid? Meld je dan opnieuw aan als trainingslid voor deze zomer door in te loggen op de inschrijfmodule en bij ‘mijn gegevens’ onderaan het vinkje aan te zetten ‘ik meld me aan als trainingslid’.
  • Ben je nieuw? Klik dan eerst op ‘registreren’ en kruis het vinkje aan 'ik meld me aan als lid' en het vinkje 'ik meld me aan als trainingslid'. Dan geef je aan wat je ervaring en je niveau is. Beachvolley Eindhoven maakt een beginindeling. De definitieve groepsindeling maken de trainers tijdens de eerste trainingen.

Beachvolleybal avondtoernooien 2019

Op maandag en op donderdag wordt door categorieën (Dames, Heren en Mix) op twee niveaus (Hoog en Midden) gespeeld. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat het niveau per categorie niet op beide dagen hetzelfde is, maar we hopen op deze manier iedereen het meeste en beste aanbod te bieden. Vanaf 6 mei 2019 beginnen de toernooiavonden met een inloopavond. Vanaf een nog onbekende datum tot en met 29 augustus 2019 beginnen de toernooiavonden en tellen de resultaten mee in de ranking.

Net als vorig seizoen verwachten wij ook dit jaar weer veel eigen inzet, betrokkenheid en verantwoordelijkheid van alle deelnemers. Iedereen die op een avondtoernooi mee speelt helpt met opbouwen en afbreken van de velden, we gaan geen teams speciaal hiervoor uitnodigen. Daarnaast is het de bedoeling dat de teams zelf de uitslagen van de avond zullen uitrekenen.

De kalender 2019 als volgt uit: 

Inschrijven en uitschrijven van je team

Inschrijven gaat in de inschrijfmodule per team en een team bestaat uit twee unieke spelers. Zorg dat je speler 2 inschrijft met het juiste emailadres waarmee hij in de inschrijfmodule bekend is. Anders wordt de speler niet als lid herkend en is hij inschrijfgeld als introducee verschuldigd.

Als je op verschillende avonden met verschillende spelers speelt, dien je verschillende teams in te schrijven. Je kunt een bestaande inschrijving niet wijzigen, wel verwijderen en dan opnieuw inschrijven.

Heb je een team ingeschreven en kun je toch niet komen: schrijf dan je team uit zodat de plaats voor anderen vrijkomt. Dit doe je door in te loggen in de inschrijfmodule en bij het tabblad 'mijn inschrijvingen' de betreffende inschrijving te verwijderen. Teams die wel ingeschreven zijn maar niet komen opdagen, geven de wedstrijdleiding het recht om hun vervolginschrijvingen te wissen.

Inschrijven per team per toernooi; ga direct naar: inschrijven. De inschrijvingen worden telkens drie weken van te voren voor de hele week geopend. De inschrijvingen voor de eerste week openen op maandag 6 mei 2019.

Tijdstip avondtoernooi

Aanmelden kan van 18:30 tot 18:45 uur. Om 18:45 sluit de aanmelding en kan je plek vergeven worden. Tussen 18:45 en 19:00 bouwen we met zijn allen op. Het toernooi start om 19:00 uur. Het toernooi duurt tot ongeveer 21:45-22.00 uur, dit is afhankelijk van het daglicht. Daarna ruimen de laatste teams ook weer samen op. Als jouw poule klaar is, ruim dan vast de lijnen op en knoop de onderkant van de netten los. Check wel eerst of er nog andere poules zijn die nog een extra veld kunnen gebruiken. De totale planning tref je hier.

Weer of geen weer

Het toernooi gaat altijd door bij zon maar ook bij wind of regen! Alleen bij onweer moet je het beachterrein verlaten vanwege de veiligheid. Een eventuele afgelasting gebeurt pas op het aanvangsmoment van het toernooi door de wedstrijdleiding ter plekke.

Spelvorm avondtoernooi

Je speelt in een poule (op niveau) om wedstrijden van 1 set tot 21 punten, tenzij de wedstrijdleiding ter plekke anders bepaalt. Elk team zorgt zelf voor een bal en is teller/scheidsrechter bij andere wedstrijden in de poule.

Ranking

Per avond (maandag en donderdag) wordt er een aparte ranking bijgehouden per niveau. Dit jaar zullen de beste 8 resultaten behaald tussen 20 mei en 8 augustus 2019 meetellen.

Vrij spelen dinsdag

Op dinsdagavond kun je vrij spelen. Gewoon komen en lekker ballen. Je hoeft je niet aan te melden dus geen verplichtingen. Als het mooi weer is en je hebt zin, dan kom je gewoon alleen of met je beachpartner(s).

  • Jeugdleden kunnen ook deelnemen bij het vrij spelen op dinsdagavond, mits ze worden begeleid door een volwassene.
  • Let op: Er is deze avond geen begeleiding of toezicht vanuit Beachvolley Eindhoven.
  • Als je gaat vrij spelen, neem dan wel zelf een bal mee.

Vrij spelen voor- en naseizoen - niet toegestaan zolang de Corona-maatregelen van kracht zijn!

Kun je niet wachten om te beachen en heb je interesse om in het voor- en naseizoen vrij te spelen op zwoele avonden of in het weekend? Meld jezelf aan voor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.'. Vorig jaar is er in maart al gebeachd en dit ging door tot en met oktober. Dus is het droog of schijnt het zonnetje en zoek je beachmaatjes die ook zin hebben om te spelen? Mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., leen de sleutel en leef je uit in het zand! Je dient wel zelf een bal mee te nemen.