Beachen voor volwassenen

Wil je jouw beachtechniek en tactiek leren of verbeteren? Kom dan gezellig beachen bij Beachvolley Eindhoven. We geven trainingen en er zijn ook elke week toernooien.

  • Lees hier de informatie over de trainingen
  • Lees hier de informatie over de toernooien

Kennismaken tijdens inlooptraining of -toernooi?

Liever eerst even kijken of het zand iets voor je is? Op 10 mei 2022 is er van 19.30 tot 21.00 uur een gratis inlooptraining voor volwassenen, zowel voor leden als niet-leden van Beachvolley Eindhoven. Hierna kan er tot het donker is (rond 21.30 uur) nog vrij gespeeld worden. Vanaf 17 mei tot en met 19 juli 2022 zijn de trainingen. Meer informatie over de trainingen tref je hier.

Verder starten we op donderdag 19 mei en maandag 23 mei 2022 met gratis inlooptoernooien. Meer informatie tref je hier.

Inschrijven en kosten

Betalen is alleen mogelijk via automatische incasso. Inschrijven gaat via de inschrijfmodule. Meer uitleg over de module tref je hier.

  • Was je vorig jaar al lid? Meld je dan opnieuw aan als trainingslid voor deze zomer door in te loggen op de inschrijfmodule en bij ‘mijn gegevens’ onderaan het vinkje aan te zetten ‘ik meld me aan als trainingslid’.
  • Ben je nieuw? Klik dan eerst op ‘registreren’ en kruis het vinkje aan 'ik meld me aan als lid' en het vinkje 'ik meld me aan als trainingslid'. Dan geef je aan wat je ervaring en je niveau is. Beachvolley Eindhoven maakt een beginindeling. De definitieve groepsindeling maken de trainers tijdens de eerste trainingen. Meer informatie over de trainingen tref je hier.