Lustrumfeest: 15 jaar Beachvolley Eindhoven!

Op zaterdag 27 augustus 2022 was het een feit: het 3e lustrum van onze vereniging werd uitgebreid gevierd. Voorafgaand aan het feestelijk gebeuren, moest natuurlijk eerst worden gebouwd. Wat een geweldige hulp was daarvoor aanwezig. Zeker 15 personen hebben velden gebouwd, spellen klaargezet en natuurlijk het geheel feestelijk aangekleed.
KBSS en de jeugd in de ochtend
In de ochtend begonnen de festiviteiten voor KBSS en jeugd. Voor KBSS waren op 6 velden volleybal-achtige spellen georganiseerd. Op deze velden hebben ruim 20 kinderen genoten, ondersteund door een hele club vrijwilligers. Natuurlijk aangemoedigd door het publiek dat hun kroost heeft zien genieten.
Voor de jeugd waren 6 variaties op het volleybal klaargezet, van blindvolleybal tot volleyballen zonder te springen. Bijna 20 jeugd heeft het beste beentje voor gezet en natuurlijk waren ook hier vrijwilligers om de jeugd te begeleiden.
Als afsluiting van de ochtend, is door de lunch-commissie een heerlijk lunch met van alle lekkers geserveerd. Na afloop zijn alle deelnemers, voorzien van een echte Beachvolleybal Eindhoven pet, tevreden naar huis gegaan.
Senioren en oudere jeugd in de middag
In de middag was het de beurt aan de senioren en oudere jeugd om hun krachten op beachvolleybal gebied te meten. Door de lustrumcommissie was een toernooi georganiseerd en kon op 6 niveau's worden gespeeld. Door de fantastische belangstelling waren alle 12 velden bezet. Dat mag toch wel een succes worden genoemd. Als verrassing was in de middag voor alle deelnemers een ijscokar geregeld, waar ieder een heerlijke koude versnapering kon halen.
 
Na het toernooi werden alle winnaars in het zonnetje gezet. Door voorzitter Joke en secretaris Marc werd de organisatie bedankt voor de zeer geslaagde dag.
Als besluit was voor alle belangstellenden een geweldige bbq georganiseerd, die geheel in stijl ook weer door onze eigen vrijwilligers werd verzorgd.
Al met al was het een feest dat bij een 3e lustrum hoort, dat vonden zelfs de weergoden die ons goed gezind waren.
 
Met feestelijke groet, 
Annette, Chris, Danilo, Myreen en Nellie