In- & uitschrijven

Alle leden, behalve voor KBSS, kunnen zich aanmelden via de inschrijfmodule. Voor het KBSS kun je je kind hieronder aanmelden. Hieronder tref je verder de uitleg en veel gestelde vragen over aan- of afmelden als lid, voor trainingen of toernooien. Indien je vragen of problemen hebt die niet in onderstaande lijst voorkomen, mail deze naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. 


Inschrijven voor KBSS = Beachvolley voor kinderen van 5 tot 12 jaar

Aanmelden als lid voor KBSS kan via dit inschrijfformulier.
Inschrijven voor een los KBSS-toernooi kan via dit inschrijfformulier.


Veel gestelde vragen over aan- en afmelden als lid, voor trainingen en toernooien

Indien je vragen of problemen hebt die niet in onderstaande lijst voorkomen mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Ik krijg een uitnodiging om vrienden te worden. Wat moet ik doen?
  1. Klik hier en kies "registreren"
  2. Registreer met een email adres en je ontvangt een wachtwoord.
  3. Login op de inschrijfmodule
  4. Klik op de link die in de uitnodigingsmail staat.
 • Waarom moet ik vrienden worden om een team te maken?
  Als iemand een team inschrijft gebruikt hij een e-mailadres van een vriend. Soms is dit een e-mailadres van het werk of een prive-e-mailadres dat hij/zij niet wil gebruiken voor het beachvolleyballen. Om te voorkomen dat deze e-mailadressen in ons systeem komen, sturen we alleen een uitnodiging naar deze persoon. Deze persoon kan vervolgens zelf een e-mailadres en wachtwoord kiezen, waarmee hij/zij in ons systeem terecht komt. Om te weten wie de uitnodiging accepteert, moet je daarom eerst inloggen en daarna op de link uit de uitnodiging klikken.
 • Waarom moet ik een uitnodiging van een vriend accepteren?
  Bij het aanmelden van een team bij de wedstrijdtafel kunnen wij zien wie er lid is en wie introducee.
  Als je een uitnodiging nog niet hebt geaccepteerd, weten wij niet wie deze persoon is die de uitnodiging heeft ontvangen en of hij/zij al lid is en wordt deze persoon als introducee gezien.
 • Ik ben lid en wil gebruik maken van automatische incasso. Wat moet ik doen?
  Download een nieuw bevestigingsformulier voor het lidmaatschap en vul de machtiging in voor de automatische incasso. Lever dit formulier in bij de ledenadministratie of bij de wedstrijdtafel op een van de toernooien. Digitaal kan ook. Scan het ondertekende formulier in en stuur het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 • Ik heb mijn wachtwoord gewijzigd en het werkt niet meer. Wat moet ik doen?
  Kik hier en Klik op "wachtwoord vergeten".
 • Ik was vorig jaar al lid en wil lid blijven in. Wat moet ik doen?
  Je hoeft niets te doen. Je blijft automatisch lid tenzij je opzegt. De inloggegevens van vorig jaar blijven geldig. Hiermee kun je gelijk inschrijven voor de evenementen.
 • Ik was vorig jaar trainingslid en wil dit jaar ook trainingen volgen. Wat moet ik doen?
  Je lidmaatschap wordt automatisch verlengd. Voor trainingen moet je je ieder jaar opnieuw aanmelden via de website. Login op de inschrijfmodule. Vervolgens kun je je (opnieuw) aanmelden als trainingslid onder 'Mijn gegevens' .
 • Ik wil mijn e-mailadres wijzigen. Wat moet ik doen?
  Je kan je e-mailadres via de inschrijfmodule wijzigen. Login op de inschrijfmodule via het menu "registreren". Ga daarna naar "mijn gegevens" en verander je e-mailadres.
 • Ik wil mijn lidmaatschap opzeggen. Wat moet ik doen?
  Opzegging van het lidmaatschap dient voor 1 april te gebeuren in de inschrijfmodule. Daarna is contributie verschuldigd voor het nieuwe jaar.
  1. Klik hier.
  2. Ga naar "Mijn gegevens" en vink één van de volgende hokjes aan:
  Ik meld me af als lid van Beachvolley Eindhoven, maar wil nog wel als deelnemer geregistreerd blijven.
  Ik meld me af als lid van Beachvolley Eindhoven en wil niet meer als deelnemer geregistreerd staan (al mijn inschrijvingen en gegevens worden verwijderd)
  3. Via mail ontvang je een bevestiging.
 • Mag mijn lidmaatschap stilzwijgend verlengd worden?/Kan ik mijn lidmaatschap per maand opzeggen?
  Nee, dat is niet mogelijk. Het lidmaatschap is per kalenderjaar. De "Wet Van Dam" is hierop niet van toepassing.
  Voor het opzeggen of stilzwijgend verlengen van lidmaatschappen bij verenigingen geldt een andere wetgeving, namelijk de regels van het verenigingsrecht. De regels over het opzeggen of stilzwijgend verlengen van de lidmaatschap bij de vereniging staan vermeld in de statuten van een vereniging. De statuten worden door de vereniging zelf bepaald. 
 • Ik wil wel lid worden maar geen gebruik maken van automatische incasso. Wat moet ik doen?
  Het inschrijfgeld moet voor de aanvang van de toernooien overgemaakt worden op de rekening van Beachvolley Eindhoven
 • Ik wil geen lid worden maar wel vaak mee doen, mag dat?
  Het is mogelijk om onbeperkt als introducee mee te doen. Indien je meer dan c.a. 7 keer mee doet is het voordeliger om lid te worden.
 • Ik ben introducee hoe en wanneer moet ik betalen?
  Het inschrijfgeld kan alleen op de avond zelf contant worden voldaan. Informatie over het inschrijfgeld is te vinden op onze site
 • Ik heb me aangemeld voor een toernooi maar ik kan toch niet. Wat moet ik doen?
  Via de inschrijfmodule op de website kun je bij "Mijn inschrijvingen" je ook weer afmelden voor een toernooi.
 • Ik heb me aangemeld voor een training maar ik kan toch niet. Wat moet ik doen?
  Afmelden kan direct bij de trainer.
 • Mijn partner en ik gebruiken hetzelfde e-mailadres. Wat moet ik doen? 
  Je e-mailadres wordt gebruikt als unieke inlogcode. Je kunt je naam voor het email adres plakken zoals in onderstaande voorbeeld. Dit geheel inclusief spaties moet dan als inlogcode worden gebruikt.
  "piet <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>" en "ellen <Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.>"
 • Hoe laat beginnen de avondtoernooien?
  De maandag en donderdag toernooien beginnen om 19.00 uur. Aanmelden van 18.30 tot 18.45 uur. Een of twee keer per jaar wordt je uitgenodigd om mee te helpen met opbouwen vanaf 18.15 uur.
 • Met betrekking tot inschrijven toernooien volwassenen: sluit bij bereiken maximaal aantal deelnemers
  Per toernooiavond is er een vaste indeling van categorieën en aantal velden per categorie. Indien het maximum aantal teams per categorie voor de betreffende avond bereikt is kan er op deze categorie niet meer worden ingeschreven. Hiermee is het dus meteen duidelijk of je wel of niet mee kunt doen. De reservelijst vervalt hiermee. Deze reservelijst was met name vervelend omdat teams pas relatief laat hoorden dat ze niet mee konden spelen. De opkomst van wel ingeschreven teams was ook niet altijd even goed, waardoor we soms teams op de reservelijst hadden staan en er op de toernooiavond toch nog plekken over waren. 

Nog vragen en/of opmerkingen?
Heb je buiten bovenstaande vragen of opmerkingen over het in- of uitschrijven, nog vragen of opmerkingen? Dan kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een adreswijziging kun je doorgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.