Bestuur & Vrijwilligers

Het bestuur van Beachvolley Eindhoven bestaat uit:

  • Vacature voorzitter: Joke Beem a.i.
  • Penningmeester: Erik van Schijndel
  • Vacature secretaris: Marc van de Grift a.i.
  • Algemeen bestuurslid en KBSS: Nellie Arens
  • Overige vacatures: Algemeen bestuurslid Jeugd, Seniorencommisaris, algemeen bestuurslid en bestuurslid Indoor

Vrijwilligers gevraagd

Gelukkig heeft de vereniging de beschikking over heel veel vrijwilligers. Er staan echter nog een aantal klussen op de wensenlijst. Iets voor jou?

  • Co√∂rdinator nieuwsbrieven: iemand die van de aangeleverde content een nieuwsbrief maakt en verstuurt naar de leden. Met deze functie ben je als eerste en goed geinformeerd.
  • Iemand die de ballenkasten aanpast (Natuurlijk vergoeden we de onkosten en in overleg is een vergoeding beschikbaar.)
  • Iemand die iedere week de vuilnisbakken leeg maakt
  • Iemand die 1x per week het zand terug in de bak wil scheppen
  • Werkzaamheden aan het rolluik (Natuurlijk vergoeden we de onkosten en in overleg is een vergoeding beschikbaar)

Aanstellingsbeleid

Om voor jong en oud een sportomgeving met de juiste kwaliteit te kunnen bieden, hebben we voor het aanstellen van trainers, bestuursleden en andere vrijwilligers een aanstellingsbeleid opgesteld. Voor een toelichting of vragen kunt u contact opnemen met het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vertrouwenscontactpersonen

De vertrouwenscontactpersoon fungeert als eerste opvang voor iedereen (sporters, ouders van sporters, vrijwilligers, bestuur) met een klacht of een vraag over grensoverschrijdend gedrag. Hij/zij biedt een luisterend oor, geeft raad en verwijst door voor geschikte hulp. De vertrouwenscontactpersoon is op de hoogte van de mogelijkheden die er zijn om hulp te krijgen. Daarnaast adviseert en stimuleert de vertrouwenscontactpersoon  de vereniging om preventieve maatregelen te nemen.

Beachvolley Eindhoven heeft twee vertrouwenscontactpersonen:

Jackeline van de Grift: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-53344907
Marco Reubzaet: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 06-20599819

Meer informatie over de rol van de vertrouwenscontactpersoon is te lezen in het document "Rol Vertrouwenscontactpersoon Beachvolley Eindhoven""

Bij een klacht zal er gebruik worden gemaakt van het Meldingsformulier Ongewenst Gedrag.

Interesse in een bestuurstaak of klus of andere vragen?

Wil je de vereniging helpen om de activiteiten tot een nog groter succes te maken? Heb je kwaliteiten die we niet mogen missen? Neem dan contact met ons op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..