Clubkleding seizoen 2023

Vorig jaar is Beachvolley Eindhoven (BVE) begonnen met eigen clubkleding. Deze clubkleding, zoals T-shirts, singlets, dames top, hoodys en zelfs een rugtas is voor dit seizoen weer beschikbaar!

Bestellen via Volleybaldirect.nl

Op de website van Volleybaldirect.nl is een clubpagina ingericht met kleding en accessoires. Je kunt direct via deze website bestellen. De bestelling wordt thuis geleverd door Volleybaldirect. Vanaf 70 euro is de verzending gratis, dus het is wellicht de moeite om samen met iemand anders te bestellen. In de prijzen op de website is een korting vanuit de vereniging verwerkt. Voor extra korting, vul je de kortingscode BVE22 in. Daarnaast krijg je 5% korting met je Nevobo lidmaatschap. Bij de account registratie van je bestelling kun je je Nevobo-lidmaatschapsnummer invullen en dan wordt de korting door het systeem verrekend.

Klik hier en bekijk het assortiment. 

Geen pas-sessie

Dit jaar komen er geen pas-sessies meer via de vereniging.  Als je twijfelt over de maat of het model, check dan in de beachbak bij één van de leden die al een kledingstuk van BVE aan heeft. Dat geeft een indicatie van hoe het valt.

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben over de kleding, laat het ons gerust weten! Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De kledingcommissie
Jessica, Kim, Nellie en Remco