Training volwassenen (outdoor)

Wil je de beach-techniek en -tactiek leren of verbeteren? Kom dan trainen bij Beachvolley Eindhoven. We zijn nu druk bezig met de voorbereining voor de zomertraining in 2023. Meer informatie tref je in maart op deze pagina.

2022
Een keer uitproberen? Op 10 mei 2022 is er van 19.30 tot 21.00 uur een gratis inlooptraining, zowel voor leden als niet-leden van Beachvolley Eindhoven. Iedereen die zich vóór 3 mei heeft opgegeven kan deze avond al lekker komen trainen. Hierna kan er tot het donker is (rond 21.30 uur) nog vrij gespeeld worden. Vanaf 17 mei tot en met 19 juli 2022 zijn de verdere trainingen.

Trainingsschema

De standaard trainingsblokken zijn op dinsdagavond tussen 18.30 – 20.00 uur en 20.00 – 21.30 uur.

Aan de hand van de aanmeldingen en de inlooptraining wordt je ingedeeld in één van de niveaus: mix laag, mix midden, dames hoog of heren hoog. Een kwartier voor de start van de trainingen bouwen we met zijn allen de velden op, en na afloop van de trainingen ruimen we met z’n allen de velden op.

De Technische Commissie (TC) van Beachvolley Eindhoven maakt de startindeling van de groepen voorafgaand aan de trainingen van 17 mei. De definitieve indeling maken de trainers en de TC na de eerste trainingen. Iedereen wordt zo veel mogelijk ingedeeld op niveau.

Wedstrijdgroepen

Neem je deel aan de nationale beachcompetitie en op zoek naar speciale trainingsmogelijkheden? Dan kijken we graag samen met je als vereniging naar wat mogelijk is. Neem hiervoor contact op met het bestuur van de vereniging, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Kom gratis kennismaken

Liever eerst even kijken of het zand iets voor je is? Op dinsdag 10 mei 2022 is er een gratis inlooptraining voor volwassenen, zowel leden en niet-leden van Beachvolley Eindhoven. Op een later tijdstip instromen kan alleen in overleg met de Technische Commissie. Stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Inschrijven en kosten

Klik voor de contributie hier. Betalen is alleen mogelijk via automatische incasso. Je kunt je aanmelden voor de training via dit formulier.

Om mee te doen aan de trainingen moet je ook lid worden van Beachvolley Eindhoven. Inschrijven voor de lidmaatschap gaat via de inschrijfmodule.