Training volwassenen 2021 (outdoor)

De training aan volwassenen gaat starten (als er voldoende animo is) op 18 mei 2021 Gezien de beschikbaarheid van trainers zijn er op dit moment 32 trainingsplaatsen: Voor deelname is de minimale leeftijd 18 jaar.

  • Dinsdagavond van 18.30-20.00 uur;
  • Als die vol zijn, kunnen er nog 12 plaatsen bijkomen van 20.00-21.30 uur.

Het aantal trainingsplekken is gebaseerd op maximaal 4 personen per veld. Als er versoepelingem voor buitensport volgen dan kunnen we omschakelen naar 6 personen per veld.
Bij veel animo wordt bekeken of er ook trainingen op andere dagen, bijvoorbeeld op maandag of donderdag, gepland kunnen worden. Dus als je op een andere dag wilt trainen: schrijf je in en geef je beschikbaarheid aan.
We delen zoveel mogelijk in op niveau en we kunnen niveaus combineren. Als je niet ingedeeld kan worden op een moment dat jij kan, dan overleggen we of je wilt annuleren of bij een ander niveau kunt meedoen. Bij meer inschrijvingen dan plaatsen, dan gaan we uit van de inschrijfvolgorde.

Kosten

De kosten van de 10 trainingen bedragen € 60,00 bovenop de reguliere Beachvolley Eindhoven lidmaatschapskosten.

Aanmelden

Je kunt je hier aanmelden voor de trainingen tot en met 9 mei 2021. Na 9 mei alleen in overleg! We streven er naar om rond 12 mei de indeling rond te sturen.

Vragen

Heb je nog vragen of opmerkingen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..