NBC Divisietoernooien 2022

Beachvolley Eindhoven organiseert elk seizoen meerdere nationale beachvolley toernooien in verschillende divisies, onder andere de NBC Divisietoernooien. Deelname hieraan gaat via de NeVoBo en via www.zelfbeachen.nl. vind je meer informatie. Onze toernooien zijn te vinden door in de toernooifinder te zoeken op lokatie "Eindhoven - Beachvolley Eindhoven". Daarnaast organiseert beachvolley Eindhoven jaarlijks enkele nationale toernooien voor de jeugd tot en met 17 jaar (Junior Beach Circuit). Meer informatie over het JBC tref je hier.

Wildcard

Wil je in aanmerking komen voor een wildcard, dan kunnen wij die als organisatie toekennen. Mail daarvoor je motivatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en doe dit minimaal 3 weken voor het toernooi.

Hulp?

Vind je het leuk om mee te helpen met de organisatie, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle hulp is welkom!

Meer informatie

Wil je meer informatie? Kijk dan op de speciale website van het NBC of stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..