Avondtoernooien volwassenen

Op maandag en op donderdag wordt in de categorieĆ«n Dames, Heren en Mix op drie niveaus (Hoog, Midden en Midden-Laag) gespeeld. Het kan zo zijn dat het niveau per categorie op beide dagen niet hetzelfde is, maar we hopen op deze manier iedereen het meeste en beste aanbod te bieden. Niveau Midden-Laag is op maandag beschikbaar voor de dames en op donderdag voor dames, mix en heren. 

Vanaf mei gaan de avondtoernooien weer starten. Maandag 6 mei en donderdag 16 mei 2024 zijn er twee gratis inlooptoernooien. Je moet je hiervoor wel aanmelden via de inschrijfmodule. Vanaf maandag 20 mei starten de officiĆ«le toernooien en deze lopen door tot en met donderdag 15 augustus 2024. 7 september is het eindtoernooi. 

Zoals eerdere jaren verwachten wij veel eigen inzet, betrokkenheid en verantwoordelijkheid van alle deelnemers. Iedereen die op een avondtoernooi mee speelt helpt met opbouwen en afbreken van de velden, we gaan geen teams speciaal hiervoor uitnodigen. Daarnaast is het de bedoeling dat de teams zelf de uitslagen van de avond zullen uitrekenen. We spelen dit jaar weer met ranking.

Op naar weer een mooi seizoen!

Inschrijven en uitschrijven

Inschrijven en uitschrijven van je team Inschrijven gaat per team in de inschrijfmodule  (deze werkt het best op een laptop/PC ipv een mobiele telefoon) en een team bestaat uit twee unieke spelers. Zorg dat je speler 2 inschrijft met het juiste emailadres waarmee hij in de inschrijfmodule bekend is. Anders wordt de speler niet als lid herkend en is hij inschrijfgeld als introducee verschuldigd.

Als je op verschillende avonden met verschillende spelers speelt, dien je verschillende teams in te schrijven. Je kunt een bestaande inschrijving niet wijzigen, wel verwijderen en dan opnieuw inschrijven. Heb je een team ingeschreven en kun je toch niet komen: schrijf dan je team uit zodat de plaats voor anderen vrijkomt. Dit doe je door in te loggen in de inschrijfmodule en bij het tabblad 'mijn inschrijvingen' de betreffende inschrijving te verwijderen. Teams die wel ingeschreven zijn maar niet komen opdagen, geven de wedstrijdleiding het recht om hun vervolginschrijvingen te wissen. Inschrijven per team per toernooi; ga direct naar: inschrijven. De inschrijvingen worden telkens drie weken van tevoren voor de hele week geopend.

Tijdsplanning avondtoernooi

  • Van 18.30 tot 18:45 uur: aanmelden teams bij wedstrijdleiding
  • Om 18:45 uur: sluiting wedstrijdleiding
  • Van 18:45 tot 19:00 uur: gezamenlijk opbouwen velden
  • Om 19:00 uur: start toernooi
  • Om 22:00 uur: opruimen door alle teams

Zorg dat je op tijd bent. Na 19.00 uur kan je niet meer inschrijven.

Wedstrijdleiding

De avondtoernooien kunnen niet draaien zonder wedstrijdleiding. Wedstrijdleiding regelt de aanmeldingen voorafgaand aan de start van de toernooien. Als wedstrijdleiding start je om 18.30u, daarna kan je lekker zelf meespelen. Het zou heel fijn zijn als jullie allemaal een klein steentje bij zouden willen dragen door een keer wedstrijdleiding te doen. Er volgt nog een datumprikker of meld je alvast via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Weer of geen weer

Het toernooi gaat altijd door bij zon maar ook bij wind of regen! Alleen bij onweer moet je het beachterrein verlaten vanwege de veiligheid. Een eventuele afgelasting gebeurt pas op het aanvangsmoment van het toernooi door de wedstrijdleiding ter plekke.

Spelvorm avondtoernooi

Je speelt in een poule (op niveau) wedstrijden van 1 set tot de 21 punten, tenzij de wedstrijdleiding ter plekke anders bepaalt. Elk team zorgt zelf voor een bal en is teller/scheidsrechter bij andere wedstrijden in de poule.