Avondtoernooien volwassenen (Outdoor)

Op maandag en op donderdag wordt in de categorieën Dames, Heren en Mix op twee niveaus (Hoog en Midden) gespeeld. Het kan zo zijn dat het niveau per categorie op beide dagen niet hetzelfde is, maar we hopen op deze manier iedereen het meeste en beste aanbod te bieden. Op donderdag is er één veld beschikbaar voor beginners. Je kan hier individueel voor inschrijven. Zo leer je mensen kennen om mee samen te spelen en kan je je beachvolleybal skills verbeteren.

Donderdag 19 mei en maandag 23 mei zijn er inlooptoernooien waaraan je kosteloos mee kan doen. Je moet je hiervoor wel aanmelden via de inschrijfmodule. Vanaf 30 mei starten de officiële toernooien en deze lopen door t/m donderdag 1 september 2022.

Net als voor Corona verwachten wij ook dit jaar weer veel eigen inzet, betrokkenheid en verantwoordelijkheid van alle deelnemers. Iedereen die op een avondtoernooi mee speelt helpt met opbouwen en afbreken van de velden, we gaan geen teams speciaal hiervoor uitnodigen. Daarnaast is het de bedoeling dat de teams zelf de uitslagen van de avond zullen uitrekenen. We spelen dit jaar zonder ranking.

Inschrijven en uitschrijven

Inschrijven en uitschrijven van je team Inschrijven gaat in de inschrijfmodule per team en een team bestaat uit twee unieke spelers. Zorg dat je speler 2 inschrijft met het juiste emailadres waarmee hij in de inschrijfmodule bekend is. Anders wordt de speler niet als lid herkend en is hij inschrijfgeld als introducee verschuldigd.

Als je op verschillende avonden met verschillende spelers speelt, dien je verschillende teams in te schrijven. Je kunt een bestaande inschrijving niet wijzigen, wel verwijderen en dan opnieuw inschrijven. Heb je een team ingeschreven en kun je toch niet komen: schrijf dan je team uit zodat de plaats voor anderen vrijkomt. Dit doe je door in te loggen in de inschrijfmodule en bij het tabblad 'mijn inschrijvingen' de betreffende inschrijving te verwijderen. Teams die wel ingeschreven zijn maar niet komen opdagen, geven de wedstrijdleiding het recht om hun vervolginschrijvingen te wissen. Inschrijven per team per toernooi; ga direct naar: inschrijven. De inschrijvingen worden telkens drie weken van tevoren voor de hele week geopend.

Tijdsplanning avondtoernooi

  • Van 18.30 tot 18:45 uur: aanmelden teams bij wedstrijdleiding
  • Om 18:45 uur: sluiting wedstrijdleiding
  • Van 18:45 tot 19:00 uur: gezamenlijk opbouwen velden
  • Om 19:00 uur: start toernooi
  • Om 22:00 uur: opruimen door alle teams

Zorg dat je op tijd bent. Na 19.00 uur kan je niet meer inschrijven.

Wedstrijdleiding

Voor het in goede banen leiden van de start van het toernooi zoeken we voor ieder toernooi twee mensen die de wedstrijdleiding op zich zouden willen nemen. Je bent als eerste aanwezig en regelt de aanmelding van de teams en de betaling. Het kost je ongeveer een half uurtje voor de start van het toernooi. Zou je een keertje willen helpen? Laat het ons weten en mail ons: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Weer of geen weer

Het toernooi gaat altijd door bij zon maar ook bij wind of regen! Alleen bij onweer moet je het beachterrein verlaten vanwege de veiligheid. Een eventuele afgelasting gebeurt pas op het aanvangsmoment van het toernooi door de wedstrijdleiding ter plekke.

Spelvorm avondtoernooi

Je speelt in een poule (op niveau) wedstrijden van 1 set tot de 21 punten, tenzij de wedstrijdleiding ter plekke anders bepaalt. Elk team zorgt zelf voor een bal en is teller/scheidsrechter bij andere wedstrijden in de poule.