Training Volwassenen 2018

Wil je de beachtechniek en tactiek leren? Kom dan ook trainen bij Beachvolley Eindhoven. Een keer uitproberen? Op 8 mei 2018 is er een gratis inlooptraining, zowel voor leden als niet-leden van Beachvolley Eindhoven. De inlooptraining op 8 mei is van 20.00 uur tot 21.30 uur. Vanaf 15 mei tot en met 17 juli 2018 zijn de reguliere trainingen.

  • Er worden trainingen gegeven op verschillende niveaus: beginners/laag, midden, hoog, divisie.
  • Minimale groepsgrootte 6 personen, maximale groepsgrootte 12 personen.

Voorlopig trainingsschema – afhankelijk van inschrijvingen en beschikbaarheid trainers

Dag en tijd Groep
Dinsdag 18.45 – 20.15 uur Mix laag
Dinsdag 20.15 – 21.45 Mix midden
Dinsdag 20.15 – 21.45 Heren hoog
Woensdag 18.00 – 19.30 uur Dames hoog
Dinsdag 19.00 – 21.00 uur Divisie

Een kwartier voor de start van de trainingen bouwen we met zijn allen de velden op, en na afloop van de trainingen ruimen we met z’n allen de velden op.

De Technische Commissie van Beachvolley Eindhoven maakt de startindeling van de groepen voorafgaand aan de eerste trainingen op 8 mei. De definitieve indeling maken de trainers en de TC na de eerste trainingen. Iedereen wordt zo veel mogelijk ingedeeld op niveau.

Kom gratis kennismaken

Liever eerst even kijken of het zand iets voor je is? Op 8 mei is er een gratis inlooptraining voor senioren, zowel leden en niet-leden van Beachvolley Eindhoven. Op een later tijdstip instromen kan alleen in overleg met de Technische Commissie.

Inschrijven en kosten

Klik voor de contributie hier. Als je je voor 15 april aanmeldt, dan krijg je 10 euro vroegboekkorting. Betalen is allen mogelijk via automatische incasso. Inschrijven gaat via deze website.

Was je vorig jaar al lid? Meld je dan opnieuw aan als trainingslid voor deze zomer door in te loggen op de inschrijfmodule en bij ‘mijn gegevens’ onderaan het vinkje aan te zetten ‘ik meld me aan als trainingslid’.

Ben je nieuw? Klik dan eerst op ‘registreren’ en kruis het vinkje aan 'ik meld me aan als lid' en het vinkje 'ik meld me aan als trainingslid'. Dan geef je aan wat je ervaring en je niveau is. eachvolley Eindhoven maakt een beginindeling. De definitieve groepsindeling maken de trainers tijdens de eerste trainingen.