Trainersstaf

ingrid-dirckx-2

Ingrid Dirckx - hoofd trainer

Ingrid is ruim 14 jaar actief geweest als zaalvolleybalster op 1e en eredivisieniveau. In haar volleyballoopbaan heeft ze vele Europese wedstrijden gespeeld, en heeft ze de Supercup, het landskampioenschap en de nationale beker gewonnen. Als trainer is zij naast haar indooractiviteiten (Peelpush, Nevobo, VVC Best), sinds 2009 jaar actief als beachtrainer bij Beachvolley Eindhoven. Ingrid geeft met veel enthousiasme training aan diverse groepen en niveaus.

   
BartSchmeits

Bart Schmeits - trainer

Studies in Zwolle en Amsterdam hebben een vroegtijdig einde gemaakt aan Barts eigen volleybalcarrière. Het training geven aan mini- en jeugdgroepen kwam daar toen voor in de plaats, resulterend in diverse kampioenschappen en ereplaatsen bij beker- en NOJK-wedstrijden. Tegelijkertijd heeft Bart allerlei opleidingen gevolgd waardoor hij een zeer complete volleybaltrainer / -coach is geworden, zijn focus ligt daarbij op de psychologische kant van trainen en presteren.

roel

Roel Coenen - trainer

Na een zware knieblessure maakte Roel  op zijn 22ste definitief de overstap van speler naar trainer. Naast zijn baan in de energiewereld traint hij op diverse niveaus in de zaal, van mini’s tot en met eredivisie. Sinds 2017 is Roel ook actief als beachvolleybaltrainer en traint hij de jongste NBS’ers.