duim omhoog Schrijf je in voor de selectietrainingen op zondag 10 en 17 februari 2019 van de talentopleiding van Beachvolley Eindhoven (NBS). Het is voor de jongsten die willen presteren op de Junior Beach Circuit toernooien tot de ervaren spelers die goed willen scoren op de divisietoernooien en willen klimmen op de nationale ranking. De inschrijving voor de NBS-Eindhoven selectietrainingen van 2019 zijn geopend.
kbbs De inschrijving voor het beachvolleybal voor kinderen jonger dan 12 jaar (KBSS) is geopend. Nieuwe en bestaande leden kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier. Meer informatie over KBSS tref je hier.
Sponsorkliks

Sponsor heel eenvoudig Beachvolley Eindhoven! Wil je iets online bestellen? Klik op de Sponsorklikbanner rechts onderaan deze pagina van Sponsorkliks. Door op deze banner te klikken verschijnt er een overzicht van tientallen webwinkels. Elke aankoop bij een van deze winkels levert Beachvolley Eindhoven een klein bedrag op terwijl jij dezelfde prijs betaalt. Het maakt voor jou dus geen verschil, maar voor Beachvolley Eindhoven wel. Alvast bedankt voor je hulp!