Sponsoren en vrienden van NBS

We zijn blij met de sponsoren die het mogelijk maken om de hoge kwaliteit van de trainingen te behouden en onze ambities waar te maken. Ambities om te eindigen bij de beste beachvolleyballers van Nederland.

Dit jaar sponsoren ons de volgende bedrijven:

Verder hebben we nog een familie die ons sponsort als Vriend van de NBS: Familie Smits.

Heel erg bedankt allemaal!

Support jij ons ook?

Support de NBS: dé beachvoilleybalopleiding met hoge ambities. Om deze ambities te kunnen verwezenlijken hebben we hulp nodig. Voor bedrijven hebben we een speciale supportersfolder opgesteld waarin staat omschreven wat wij als NBS-Eindhoven terug kunnen doen voor het bedrijf. Mocht er een optie tussen staan waarvan je gecharmeerd bent, en wil je ons financieel of in nature willen ondersteunen, dan gaan wij graag in gesprek om tot een mooie overeenkomst te komen!  Vraag de supportersfolder aan met een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook voor familie, vrienden en kennissen is het mogelijk om NBS Eindhoven te helpen! Voor maar € 25,- per seizoen kun je 'Vriend van NBS Eindhoven' worden. Als waardering hiervoor word je opgenomen in de nieuwsbrief tijdens het beachseizoen en krijg je een mooi plaatsje op deze pagina. Voor meer informatie: stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je opgeven via het Vrienden van NBS Eindhoven - formulier.

Meer informatie

Kijk in de NBS informatiegids of neem contact op met de organisatie van de NBS via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volg ons via Facebook: https://www.facebook.com/nbseindhoven