foto-17-1250x420

Talentopleiding Beachvolleybal

De Nederlandse Beachvolleybalschool Eindhoven (NBS-Eindhoven) is de talentopleiding van Beachvolley Eindhoven. Het programma is er op gericht om jonge spelers op te leiden en hen kans te geven hun talenten te ontwikkelen. NBS-Eindhoven onderhoudt dan ook een zeer goede samenwerkingsrelatie met de (bonds)coaches van Beachvolleybal Team Nederland.

Talentontwikkeling in Eindhoven

 

NBS-Eindhoven maakt onderdeel uit van Beachvolley Eindhoven. NBS-Eindhoven is het opleidingsprogramma van Beachvolley Eindhoven met (jeugd)talenten uit Zuid-Ooost Nederland. Zij komen nationaal uit in het Junior Beachcircuit en in de nationale beachcompetitie. In 2012 is de NBS-selectiegroep opgestart en wordt er in het beachvolleybalseizoen (medio mei t/m augustus), twee keer per week twee uur getraind en deelgenomen aan weekendtoernooien die plaatsvinden door heel Nederland. 

Overkoepelende vereniging

Beachvolley Eindhoven is dé beachvolleybalvereniging voor Eindhoven en omgeving. Wil jij ook de hele zomer lekker actief zijn en in vorm blijven? Van mei t/m september kun je bij Beachvolley Eindhoven (BVE) beachvolleyballen, trainen en vrij spelen op het outdoor beachterrein in Eindhoven Noord.

Beachvolley Eindhoven biedt toernooien en trainingsgroepen voor álle leeftijden en álle niveaus. Ook introducees zijn welkom bij de toernooien

nbs-foto

 

Meer info:

NBS informatiegids 2019

selectie procedure

Ingrid Dirckx en Marc van de Grift
NBS Eindhoven

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.