NBS = Talentopleiding beachvolleybal

 

NBS-Eindhoven

NBS is al vele jaren een (inter-)nationaal bekende trainingsgroep binnen Beachvolley Eindhoven, die zich toelegt op het ontwikkelen van talentvolle beachvolleyballers. Vanaf 2021 zal er geen selectie meer plaatsvinden voor trainingsplaatsen. Daarmee vervalt ook de aparte NBS trainingsgroep. Voor iedereen die graag beter wil worden in beachvolleybal, biedt Beachvolley-Eindhoven trainingen aan op verschillende nivos. Zowel voor jeugd als volwassenen. Zie hiervoor de andere pagina’s op deze website.

Voor individuele spelers en koppels die graag onder begeleiding van een trainer willen werken aan hun voorbereiding op het spelen van wedstrijden in de nationale competitie, biedt Beachvolley Eindhoven de mogelijkheid om hiervoor in de beachbak een wedstrijdgroep te vormen. Op eigen initiatief dient een trainer gevonden te worden en met andere spelers een groep gevormd te worden. Neem daarna contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de gegevens van de trainers en spelers.

Talentontwikkeling in Eindhoven

NBS-Eindhoven maakt onderdeel uit van Beachvolley Eindhoven. NBS-Eindhoven is het opleidingsprogramma van Beachvolley Eindhoven met (jeugd)talenten uit Zuid-Nederland. Zij komen nationaal uit in het Junior Beachcircuit en in de nationale beachcompetitie. In 2012 is de NBS-selectiegroep opgestart en wordt er in het beachvolleybalseizoen (medio mei t/m augustus), twee keer per week twee uur getraind en deelgenomen aan weekendtoernooien die plaatsvinden door heel Nederland. 

Overkoepelende vereniging

Beachvolley Eindhoven is dé beachvolleybalvereniging voor Eindhoven en omgeving. Wil jij ook de hele zomer lekker actief zijn en in vorm blijven? Van mei tot en met september kun je bij Beachvolley Eindhoven (BVE) beachvolleyballen, trainen en vrij spelen op het outdoor beachterrein in Eindhoven Noord. Beachvolley Eindhoven biedt toernooien en trainingsgroepen voor álle leeftijden en álle niveaus. Ook introducees zijn welkom bij de toernooien.

Meer informatie of vragen

Neem contact op met NBS-Eindhoven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volg ons via Facebook: https://www.facebook.com/nbseindhoven