NBS trainingen en wedstrijden uitgesteld door Corona-maatregelen

De maatregelen rondom het Coronavirus volgen elkaar in hoog tempo op. Op 23 maart werd bekend dat bijeenkomsten en evenementen tot 1 juni 2020 niet zijn toegestaan. Dat heeft ook effect op de start van ons Beachvolleybalseizoen. Alle evenementen van Beachvolley Eindhoven, waaronder de KBSS, NBS, jeugdtrainingen, volwassenentrainingen en avondtoernooien gaan tot nader order niet door. De gemeente heeft de beachbak officieel gesloten, dus ook het vrijspelen is niet toegestaan. Heb je een sleutel, dan mag je deze niet gebruiken. Ook voor de ALV en de geplande toernooien in mei geldt dat ze niet door gaan en dat we kijken naar alternatieven. Wij hopen dat we op een later tijdstip ons beachseizoen kunnen laten starten, in een veilige omgeving voor iedereen. Wij wensen iedereen een goede gezondheid en hopen snel weer positieve informatie te kunnen delen.

NBS = talent opleiding beachen

De Nederlandse Beachvolleybalschool Eindhoven (NBS-Eindhoven) is de talentopleiding van Beachvolley Eindhoven. Het programma is er op gericht om jonge spelers op te leiden en hen kans te geven hun talenten te ontwikkelen. NBS-Eindhoven onderhoudt dan ook een zeer goede samenwerkingsrelatie met de (bonds)coaches van Beachvolleybal Team Nederland. Onze missie is om uit te groeien tot de beste professionele beachvolleybalschool met gemotiveerde talenten uit regio Zuid-Nederland. Dit willen bereiken door veel wedstrijdervaring op te doen en naast individuele ontwikkeling ook teamontwikkelingen boeken. We zorgen voor een afvaardiging aan selectie(training) van Jeugd en Jong Oranje Beachvolleybal.

Talentontwikkeling in Eindhoven

NBS-Eindhoven maakt onderdeel uit van Beachvolley Eindhoven. NBS-Eindhoven is het opleidingsprogramma van Beachvolley Eindhoven met (jeugd)talenten uit Zuid-Nederland. Zij komen nationaal uit in het Junior Beachcircuit en in de nationale beachcompetitie. In 2012 is de NBS-selectiegroep opgestart en wordt er in het beachvolleybalseizoen (medio mei t/m augustus), twee keer per week twee uur getraind en deelgenomen aan weekendtoernooien die plaatsvinden door heel Nederland. Deelname aan het trainingsprogramma gaat via een tweetal selectietrainingen. Meer informatie is te vinden op de NBS pagina over de selectieprocedure

Overkoepelende vereniging

Beachvolley Eindhoven is dé beachvolleybalvereniging voor Eindhoven en omgeving. Wil jij ook de hele zomer lekker actief zijn en in vorm blijven? Van mei tot en met september kun je bij Beachvolley Eindhoven (BVE) beachvolleyballen, trainen en vrij spelen op het outdoor beachterrein in Eindhoven Noord. Beachvolley Eindhoven biedt toernooien en trainingsgroepen voor álle leeftijden en álle niveaus. Ook introducees zijn welkom bij de toernooien.

Doelstelling per leeftijdscategorie

Leeftijdscategorie

Doelstelling

<13 jaar

Leren van de beachspecifieke vaardigheden en tactieken. Plaatsing Regio Beach Finals

<15 (1e jaar)

Leren van de beachspecifieke vaardigheden en tactieken. Plaatsing Regio Beach Finals

<15 (2e jaar)

Top 8 tijdens de Regio Beach Finals

<17 (1e jaar)

Top 8 tijdens de Regio Beach Finals

<17 (2e jaar)

Top 8 tijdens het NOJK-beach + uitkomen in 2e divisie

<19 jaar

Top 8 tijdens het NOJK-beach + uitkomen in 1e divisie

>19 jaar

Spelen in 1e, top- en eredivisie

Trainingsschema

Vrienden van de NBS: support jij ons?

Support de NBS: dé beachvoilleybalopleiding met hoge ambities. Om deze ambities te kunnen verwezenlijken hebben we hulp nodig. Voor bedrijven hebben we een speciale supportersfolder opgesteld waarin staat omschreven wat wij als NBS-Eindhoven terug kunnen doen voor het bedrijf. Mocht er een optie tussen staan waarvan je gecharmeerd bent, en wil je ons financieel of in nature willen ondersteunen, dan gaan wij graag in gesprek om tot een mooie overeenkomst te komen!  Vraag de supportersfolder aan met een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook voor familie & vrienden, kennissen is het mogelijk om NBS Eindhoven te helpen! Voor maar € 25,- per seizoen kun je 'Vriend van NBS Eindhoven' worden. Als waardering hiervoor word je opgenomen in de nieuwsbrief tijdens het beachseizoen en krijg je een mooi plaatsje op deze pagina. Voor meer informatie: stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt je opgeven via het Vrienden van NBS Eindhoven - formulier.

Meer informatie

Kijk in de NBS informatiegids of neem contact op met Marc van de Grift van NBS-Eindhoven, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Volg ons via Facebook: https://www.facebook.com/nbseindhoven