Junior Beach Circuit - Eindhoven 2020 - vervallen

De maatregelen rondom het Coronavirus volgen elkaar in hoog tempo op. Op 23 maart werd bekend dat bijeenkomsten en evenementen tot 1 juni 2020 niet zijn toegestaan. Dat heeft ook effect op de start van ons Beachvolleybalseizoen. Alle evenementen van Beachvolley Eindhoven, waaronder de KBSS, NBS, jeugdtrainingen, volwassenentrainingen en avondtoernooien gaan tot nader order niet door. De gemeente heeft de beachbak officieel gesloten, dus ook het vrijspelen is niet toegestaan. Heb je een sleutel, dan mag je deze niet gebruiken. Ook voor de ALV en de geplande toernooien in mei geldt dat ze niet door gaan en dat we kijken naar alternatieven. Wij hopen dat we op een later tijdstip ons beachseizoen kunnen laten starten, in een veilige omgeving voor iedereen. Wij wensen iedereen een goede gezondheid en hopen snel weer positieve informatie te kunnen delen.

JBC vervallen in verband met Corona-maatregelen

Op deze pagina vind je informatie over de Junior Beach Circuit (JBC) toernooien. Onze club organiseert dit jaar twee JBC toernooi weekenden, namelijk op 23 en 24 mei en op 20 en 21 juni 2020 in de beachbak van onze thuisbasis in Eindhoven. Tegelijkertijd zijn er ook divisietoernooien in de beachbak, zodat je ook eens kan kijken naar meer ervaren spelers. 

Zaterdag 23 mei 2020: JBC jongens, mix onder 13 jaar,  2e en 3e divisie dames
Zondag 24 mei 2020: JBC meisjes, 2e en 3e divisie heren
Zaterdag 20 juni 2020: JBC jongens, mix onder 13 jaar, 2e en 3e divisie dames
Zondag 21 juni 2020: JBC meisjes, 2e en 3e divisie heren

Programma

Ochtendprogramma:

 • Aanmelden: 09.00 uur
 • Start wedstrijd: 09.30 uur

Middagprogramma:

 • Aanmelden: 13.00 uur
 • Start wedstrijd: 13.30 uur

Leeftijdscategorieën

Je kunt je inschrijven voor de volgende categorieën:
< 19: geboren op of na 01-01-2002
< 17: geboren op of na 01-01-2004
< 15: geboren op of na 01-01-2006
< 13: geboren op of na 01-01-2008

De categorie <13 is een mix categorie. De andere categorieën zijn voor jongens en meisjes apart. 

Controleer of je in de juiste categorie staat ingeschreven. Het hele team moet aan de leeftijdsgrenzen voldoen. Op het toernooi moeten de spelers hun identificatiebewijs (NeVoBo of ID) kunnen laten zien.

Inschrijven en inschrijfgeld

Alle inschrijvingen gaan via www.zelfbeachen.nl. Betaling van het inschrijfgeld dient vooraf te worden gedaan. Indien niet betaald is kan men niet deelnemen. Cash betalen bij aanvang is niet meer mogelijk. Leden van Beachvolleybal Eindhoven krijgen voor het JBC-toernooi 50% korting op het inschrijfgeld. Dit wordt achteraf verrekend.

Aandachtspunten

 • Elk team zorgt voor een eigen inspeel/wedstrijdbal
 • Zorg ook goed voor jezelf op de toernooidag.
 • Zorg voor voldoende water, eten en zonnebrandcrème
 • Teams zijn uniform gekleed
 • Fluiten en tellen gebeurt door de teams zelf. Mogelijk ook nog na je laatste wedstrijd.

Voorlopige (!) toernooi indeling

 • Zaterdag: alle jongenscategorieen en mix <13 jaar
  • ochtend: jongens <15 en jongens <19
  • middag: mix<13 en jongens <17
 • Zondag: alle meisjescategorieen
  • ochtend: meisjes <15 en meisjes <19
  • middag: meisjes <17

Let op: dit is voorlopig. Definitieve tijden per leeftijdscategorie zullen ruim voor het toernooi worden gecommuniceerd.

Meld je minimaal een half uur voor aanvang aan bij de organisatie. Zorg dat je op tijd bent want door de vele deelnemers is er een strak programma. Het wedstrijdschema wordt bij de start van het toernooi bekend gemaakt.

Locatie, route en informatie

Adres: Vijfkamplaan 5, 5624 EB Eindhoven
Klik hier voor je persoonlijke routebeschrijving.

Je kunt gebruik maken van de kleedkamers, toilet en douches bij DSC Korfbal.

Hulp nodig!

We zoeken nog vrijwilligers die ons kunnen helpen in de organisatie. Zin om mee te helpen? Neem dan contact op met de organisatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Informatie en vragen

Veel vragen worden beantwoord op de site van Nevobo. Heb je vragen, mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.