Beachvolley voor iedereen van 13 tot en met 18 jaar

De jeugdgroep van Beachvolley Eindhoven is voor jeugd van 13 tot en met 18 jaar (peildatum 1 mei). Kinderen van 5 tot en met 12 jaar kunnen beachen bij KBSS. Als jeugdlid train je één- of tweemaal per week op dinsdag- of woensdagavond. Op vrijdagavond zijn er kleine toernooien en speel je tegen elkaar. In de zomervakantie worden de trainingen samengevoegd op de woensdagavond. Het nieuwe seizoen start mei 2021.

Afsluiting jeugd beachseizoen 2020

Wat hebben we een leuk beachseizoen 2020 gehad, met een leuke groep jeugd en enthousiaste jeugdtrainers. Zowel de trainingen als de vrijdag toernooien zijn iedere week zeer goed bezocht. Op vrijdagavond 21 augustus 2020 hebben we het seizoen gezamenlijk afgesloten met een drankje en wat lekkers. Daarnaast zijn de ranking prijzen uitgereikt en was er een zeer geslaagde bingo. De avond is uitstekend verzorgd door Sander en Tjerk, jongens dank daarvoor! Natuurlijk hopen we jullie allen het volgend seizoen weer terug te zien en wensen allen veel succes en plezier tijdens het zaalseizoen.

Jongens Niveau 1
Naaam Plaats Punten 
Roel Riddersma  1 245
Splinter Soontjens  2 235 
Sander Hoeberichts  3 189 
Meisjes Niveau 1   
Linda Passier  1  140
Tessa Krugers  2  71
Jiska Lefeber  3  65
Meisjes Niveau 2
Julia Snijders 1 215
Jet Pietersen 2 190
Lotte vd Oever 3 188
Jongens Niveau 3
Guus vd Schoot 1 154
Enrique Levigne 2 135
Melle vd Berg 3 118
Meisjes Niveau 3
Veerle Smilde 1 163
Lieve v Engelen 2 140
Nola van Klinken 3 93
Meest gespeelde toernooien
Tessa Krugers 14  
Tjerk Wisse 13  
Lotte vd Oever 13  
Pechvogels
Lukas Joosten    
Holly v Gerwen    

 

Trainingen 2020

De (inloop-) trainingen starten op 6 mei en duren tot en met 19 augustus 2020. Tijdens deze trainingen leer je de beachvolleybal technieken en tactieken. Bij het indelen van de trainingsgroepen wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met ambitie en niveau van de spelers.

Het voorlopige trainingsschema is:

Dinsdag 18.45 -20.15 uur Jeugd 15-17 jr
Woensdag 17.30-19.00 uur Jeugd 12-14 jr
Woensdag 19.15-20.45 uur Jeugd 14-16 jr plus 15-17 jr

Na afloop van de trainingen ruimt steeds 1 groep de velden op.

Gratis proeftraining - aanmelden verplicht!

Op woensdagavond 6 mei 2020 is er een gratis proeftraining voor leden en niet-leden van 19.00 tot 20.30 uur (Jeugd die zich dit jaar heeft aangemeld als trainingslid krijgt voorrang) Wij kunnen maximaal 6 personen op 1 veld plaatsen, dus vol is vol. Jeugd moet zich aanmelden voor de proeftrainng en dat kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Verder gelden er aanvullende gedragsregels voor jeugd van 13 tot 18 jaar in verband met Corona. Lees deze goed door voordat je komt!

Na de inlooptraining van 6 mei 2020 wordt er een voorlopige groepsindeling gemaakt en hoor je wanneer jouw training is. Gedurende de maand mei zullen de trainers en de technische commissie de definitieve indeling maken van de trainings-groepen, waarbij iedereen zo veel mogelijk wordt ingedeeld op niveau.

Op vrijdag 8 mei 2020 is er een gratis inlooptoernooi van 19:00 tot ongeveer 21:00 uur.

Interne wedstrijden op vrijdagavond

Er zijn interne wedstrijdavonden (= alleen voor jeugdleden van Beachvolley Eindhoven) van vrijdagavond 15 mei tot en met 14 augustus 2020. Om 19:00 uur meld je je aan bij de wedstrijdleiding, waarbij je wordt ingedeeld in een poule. Daarna speel je wedstrijden tot ongeveer 21.15 uur. Om 21.15 uur ruimt steeds 1 groep de velden op. Je kunt zelf een team maken, maar je kan ook alleen komen. De wedstrijdbegeleiding zal je dan indelen in een team. Er wordt gespeeld in drie categorieën, waardoor iedereen op een leuk niveau kan spelen. Op vrijdag 21 augustus 2020 worden de toernooien feestelijk afgesloten.

We vragen ook jeugdleden om te helpen bij de wedstrijdleiding. Lijkt je dit leuk om te doen? Meld je dan aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de wedstrijdleiding.

Niet-leden kunnen helaas niet deelnemen aan onze wedstrijden in verband met de Corona-regels. (Introducees mogen normaal 1x gratis meedoen en betalen iedere volgende keer € 5,00 per wedstrijdavond.)

Is dit jaar niet mogelijk i.v.m. Corona regels: Jeugdleden kunnen ook deelnemen bij het vrij spelen op dinsdagavond, mits ze worden begeleid door een volwassene. Let op: Er is deze avond geen begeleiding of toezicht vanuit Beachvolley Eindhoven. Dus bij senior/volwassenen-toernooien op maandag, dinsdag en donderdagavond kunnen jeugdleden niet deelnemen.

Contributie en betaling

Alle (jeugd)leden zijn lid tot wederopzegging. Wel vragen we iedereen jaarlijks opnieuw aan te melden en de gegevens in de inschrijfmodule te controleren en aan te vullen indien nodig. De contributie inclusief trainingsgeld vind je hier

Inschrijven

Ga naar de inschrijfmodule en meld je aan. Meer informatie over het aan- en afmelden als lid, voor toernooien en/of trainingen via de module tref je hier.

Kom gratis kennismaken!

Liever eerst even kijken of het zand iets voor je is? Je kunt altijd 1x gratis komen trainen (onder voorwaarde dat je naam, leeftijd, emailadres en telefoonnummer met ons deelt). Wel graag vooraf aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Later instromen als lid kan zolang er nog plaats is.

Begeleiding

Bij jeugdactiviteiten is altijd begeleiding aanwezig; een trainer, evt. met assistent of een coördinator bij de avondtoernooien. Dat kunnen vrijwilligers zijn of professionals. Elke trainer (professioneel of vrijwilliger) die zelfstandig een jeugdgroep begeleidt vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast gelden gedragsregels en volgen we de leidraad ongewenst gedrag van de Nevobo.

Junior Beach Circuit in Eindhoven 2020 - vervallen in verband met Corona-maatregelen

Tijdens het weekend 23 en 24 mei 2020 vindt het Junior Beach Circuit (=JBC) plaats:

  • zaterdag 23 mei: JBC <13 (mix) en jongens <15, <17, <19
  • zondag 24 mei: JBC meisjes <15, <17, <19

Uitgebreide informatie over het JBC tref je hier.