Beachvolley voor iedereen van 12 tot 17 jaar - uitgesteld

De jeugdgroep van Beachvolley Eindhoven bestaat uit leden tussen de 12 en 17 jaar (peildatum 1 mei). Kinderen van 5 tot 12 jaar kunnen beachen bij KBSS. Als jeugdlid speel je 2x per week. Op dinsdag- of woensdagavond train je en op vrijdagavond speel je wedstrijden. In de zomervakantie zullen de trainingen worden samengevoegd op de woensdagavond. In verband met de Corona-maatregelen zal het beachseizoen later starten. Wanneer we starten is op dit moment nog niet bekend.  

Trainingen

De trainingen starten op een nog onbekende datum en duren tot en met 19 augustus 2020. Tijdens deze trainingen leer je de beachvolleybal technieken en tactieken. Bij het indelen van de trainingsgroepen wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met ambitie en niveau van de spelers.

Het voorlopige trainingsschema is:

Dinsdag 18.45 -20.15 uur Jeugd 15-17 jr
woensdag 17.30-19.00 uur Jeugd 12-14 jr
woensdag 19.00-20.30 uur Jeugd 14-16 jr

Een kwartier voor de start van de trainingen bouwen we met z'n allen de velden op, en na afloop van de trainingen ruimen we met z'n allen de velden op.

Gratis inlooptraining - vervallen in verband met Corona-maatregelen

Op woensdag 6 mei 2020 is er een gratis inlooptraining voor leden en niet-leden, van 19.00 tot 20.30 uur. Na de inlooptraining van 6 mei 2020 wordt er een voorlopige groepsindeling gemaakt en hoor je wanneer jouw training is. Gedurende de maand mei zullen de trainers en de technische commissie de definitieve indeling maken van de trainings-groepen, waarbij iedereen zo veel mogelijk wordt ingedeeld op niveau.

Op vrijdag 8 mei 2020 is er een gratis inlooptoernooi van 19:00 tot ongeveer 21:00 uur.

Wedstrijden op vrijdagavond

Er zijn wedstrijdavonden vanaf een nog onbekende datum tot en met 14 augustus 2020. Om 18.45 uur meld je je aan bij de wedstrijdleiding, waarbij je wordt ingedeeld in een poule. Daarna speel je wedstrijden tot ongeveer 21.15 uur. Om 21.15 uur ruimen we met z’n allen op. Je kunt zelf een team maken, maar je kan ook alleen komen. De wedstrijdbegeleiding zal je dan indelen in een team. Er wordt gespeeld in drie categorieën, waardoor iedereen op een leuk niveau kan spelen. Op vrijdag 21 augustus 2020 worden de toernooien feestelijk afgesloten.

We vragen ook jeugdleden om te helpen bij de wedstrijdleiding. Lijkt je dit leuk om te doen? Meld je dan aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de wedstrijdleiding.

Niet-leden kunnen ook deelnemen aan de wedstrijden, introducees mogen 1x gratis meedoen en betalen iedere volgende keer € 5,00 per wedstrijdavond.

Jeugdleden kunnen ook deelnemen bij het vrij spelen op dinsdagavond, mits ze worden begeleid door een volwassene. Let op: Er is deze avond geen begeleiding of toezicht vanuit Beachvolley Eindhoven. Bij andere senior-toernooien (op maandag en donderdagavond) kunnen jeugdleden niet deelnemen.

Contributie en betaling

Alle (jeugd)leden zijn lid tot wederopzegging. Wel vragen we iedereen jaarlijks opnieuw aan te melden en de gegevens in de inschrijfmodule te controleren en aan te vullen indien nodig. De contributie inclusief trainingsgeld vind je hier

Inschrijven

Ga naar de inschrijfmodule en meld je aan. Meer informatie over het aan- en afmelden als lid, voor toernooien en/of trainingen via de module tref je hier.

Kom gratis kennismaken!

Liever eerst even kijken of het zand iets voor je is? Je kunt altijd 1x gratis komen trainen (onder voorwaarde dat je naam, leeftijd, emailadres en telefoonnummer met ons deelt). Wel graag vooraf aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Later instromen als lid kan zolang er nog plaats is.

Begeleiding

Bij jeugdactiviteiten is altijd begeleiding aanwezig; een trainer, evt. met assistent of een coördinator bij de avondtoernooien. Dat kunnen vrijwilligers zijn of professionals. Elke trainer (professioneel of vrijwilliger) die zelfstandig een jeugdgroep begeleidt vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast gelden gedragsregels en volgen we de leidraad ongewenst gedrag van de Nevobo.

Junior Beach Circuit in Eindhoven 2020 - vervallen in verband met Corona-maatregelen

Tijdens het weekend 23 en 24 mei 2020 vindt het Junior Beach Circuit (=JBC) plaats:

  • zaterdag 23 mei: JBC <13 (mix) en jongens <15, <17, <19
  • zondag 24 mei: JBC meisjes <15, <17, <19

Uitgebreide informatie over het JBC tref je hier.