Beachvolley voor iedereen van 13 tot en met 18 jaar

De jeugdgroep van Beachvolley Eindhoven is voor jeugd van 13 tot en met 18 jaar (peildatum 1 mei). Kinderen van 5 tot en met 12 jaar kunnen beachen bij KBSSAls jeugdlid kun je eenmaal per week trainen op woensdagavond. Op vrijdagavond zijn er kleine toernooien en speel je tegen elkaar. 

Uitslag seizoen

Vrijdag 2 september was de afsluiting van het jeugdseizoen 2022. Onder het genot van een drankje en wat lekkers keken we terug op een succesvol seizoen. Een kleine honderd jeugdleden telde onze vereniging dit jaar. 80 Deelnemers hebben 1 of meerdere toernooien meegedaan. De winnaars hebben geheel volgens traditie een bioscoopbon ontvangen. Aan alle leden die niet bij de lustrumviering konden zijn is nog een Beachvolley Eindhoven pet uitgereikt.

Uitslag jeugdranking 2022

Niveau 1 Dames: Floor Nederstigt 224 punten - Kim Dijkshoorn 158 punten - Janne van Erp 134 punten
Niveau 1 Heren: Tjerk Wisse 204 punten - Splinter Soontiëns 195 punten - Sander Hoeberichts 177 punten
Niveau 2 Mix: Lotte v.d. Oever 191 punten  - Veerle Smilde 187 punten - Julia Snijders 173 punten
Niveau 3 Dames: Lois Asare Bediako 255 punten - Lynn Leistra 249 punten - Nuyma Sagna 151 punten
Niveau 3 Heren: Melle v.d. Berg 192 punten - Guus v.d. Schoot 180 punten - Kayra Yenigun 118 punten

Trainingen

De officiële trainingen starten op 11 mei en duren tot en met 31 augustus 2022. Tijdens deze trainingen leer je de beachvolleybal technieken en tactieken. Bij het indelen van de trainingsgroepen wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met ambitie en niveau van de spelers.

Het voorlopige trainingsschema is:

  • woensdag 17.30 - 19.00 uur | Jeugd 12-14 jr
  • woensdag 19.00 - 20.30 uur | Jeugd 14-16 jr + 15-18 jr
  • vrijdag 17.30 - 19.00 uur | Alle jeugd en alléén als tweede training

Na afloop ruimt steeds 1 groep de velden op.

Gratis proeftraining - aanmelden verplicht!

Op woensdagavond 4 mei 2022 is er een gratis proeftraining voor leden en niet-leden van 19.15 tot 20.45 uur (Jeugd die zich dit jaar heeft aangemeld als trainingslid krijgt voorrang) en vol is vol. Iedereen die mee wil doen moet zich aanmelden voor de proeftraining en dat kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na de inlooptraining op 4 mei 2022 wordt er een voorlopige groepsindeling gemaakt en hoor je wanneer jouw training is. Gedurende de maand mei zullen de trainers en de technische commissie de definitieve indeling maken van de trainingsgroepen, waarbij iedereen zo veel mogelijk wordt ingedeeld op niveau. Op vrijdag 6 mei 2022 is er een gratis inlooptoernooi van 19:00 tot ongeveer 21:15 uur.

Op vrijdag 6 mei 2022 is er een gratis inlooptoernooi van 19:15 tot ongeveer 21:15 uur.

Jeugdtoernooi op vrijdagavond

Er zijn toernooi avonden speciaal voor de jeugd van vrijdagavond 13 mei tot en met 26 augustus 2022. Om 19:00 uur meld je je aan bij de wedstrijdleiding, waarbij je wordt ingedeeld in een poule. Daarna speel je wedstrijden van 19:15 uur tot ongeveer 21.15 uur. Om 21.15 uur ruimt steeds 1 groep de velden op. Je kunt zelf een team maken, maar je kan ook alleen komen. De wedstrijdbegeleiding zal je dan indelen in een team. Er wordt gespeeld in drie categorieën, waardoor iedereen op een leuk niveau kan spelen.

Op vrijdag 2 september 2022 worden de toernooien feestelijk afgesloten. We vragen ook jeugdleden om te helpen bij de wedstrijdleiding. Lijkt je dit leuk om te doen? Meld je dan aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of bij de wedstrijdleiding. Introducees mogen 1x gratis meedoen en betalen iedere volgende keer € 5,00 per wedstrijdavond. Bij (andere) senior-toernooien (op maandag, dinsdag en donderdagavond) kunnen jeugdleden niet deelnemen.

Introducees mogen normaal 1x gratis meedoen en betalen iedere volgende keer € 5,00 per wedstrijdavond.

Bij (andere) senior-toernooien (op maandag, dinsdag en donderdagavond) kunnen jeugdleden niet deelnemen.

Contributie, vroegboekkorting en betaling

Alle (jeugd)leden zijn lid tot wederopzegging. Wel vragen we iedereen jaarlijks opnieuw aan te melden en de gegevens in de inschrijfmodule te controleren en aan te vullen indien nodig. De contributie inclusief trainingsgeld vind je hier. Als je voor 22 april 2022 aanmeldt, krijg je € 10,00 vroegboekkorting.

Inschrijven

Ga naar de inschrijfmodule en meld je aan. Meer informatie over het aan- en afmelden als lid, voor toernooien en/of trainingen via de module tref je hier.

Kom gratis kennismaken!

Liever eerst even kijken of het zand iets voor je is? Je kunt altijd 1x gratis komen trainen (onder voorwaarde dat je naam, leeftijd, emailadres en telefoonnummer met ons deelt). Wel graag vooraf aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Later instromen als lid kan zolang er nog plaats is.

Begeleiding

Bij jeugdactiviteiten is altijd begeleiding aanwezig; een trainer, evt. met assistent of een coördinator bij de jeugdtoernooien. Dat kunnen vrijwilligers zijn of professionals. Elke trainer (professioneel of vrijwilliger) die zelfstandig een jeugdgroep begeleidt vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast gelden gedragsregels en volgen we de leidraad ongewenst gedrag van de Nevobo.

Contact

Voor meer informatie, vragen en opmerkingen kun je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..