Beachvolley voor iedereen van 12 tot 17 jaar

De jeugdgroep van Beachvolley Eindhoven bestaat uit leden tussen de 12 en 17 jaar (peildatum 1 mei 2019). Kinderen van 5 tot 12 jaar kunnen beachen bij KBSS. Als jeugdlid speel je 2x per week. Op dinsdag- of woensdagavond train je en op vrijdagavond speel je wedstrijden. In de zomervakantie zullen de trainingen worden samengevoegd op de woensdagavond.

Trainingen

De trainingen zijn van 8 mei tot en met 14 augustus 2019. Tijdens deze trainingen leer je de beachvolleybal technieken en tactieken. Bij het indelen van de trainingsgroepen wordt zo veel mogelijk rekening gehouden met ambitie en niveau van de spelers

Het voorlopige trainingsschema is:

Dinsdag 18.45 -20.15 uur Jeugd 15-17 jr
woensdag 17.30-19.00 uur Jeugd 12-14 jr
woensdag 19.00-20.30 uur Jeugd 14-16 jr

Een kwartier voor de start van de trainingen bouwen we met z'n allen de velden op, en na afloop van de trainingen ruimen we met z'n allen de velden op.

Gratis inlooptraining

Op vrijdag 3 mei 2019 is er een gratis inlooptoernooi van 19:00 tot ongeveer 21:00 uur.

Op woensdag 8 mei 2019 is er een gratis inlooptraining voor leden en niet-leden, van 19.00 tot 20.30 uur. Na de inlooptraining van 8 mei wordt er een voorlopige groepsindeling gemaakt en hoor je wanneer jouw training is. Gedurende de maand mei zullen de trainers en de technische commissie de definitieve indeling maken van de trainings-groepen, waarbij iedereen zo veel mogelijk wordt ingedeeld op niveau.

Wedstrijden op vrijdagavond

Er zijn wedstrijdavonden van 10 mei tot en met 16 augustus 2019. Om 18.45 uur meld je je aan bij de wedstrijdleiding, waarbij je wordt ingedeeld in een poule. Daarna speel je wedstrijden tot ongeveer 21.15 uur. Om 21.15 uur ruimen we met z’n allen op. Je kunt zelf een team maken, maar je kan ook alleen komen. De wedstrijdbegeleiding zal je dan indelen in een team. Er wordt gespeeld in drie categorieën, waardoor iedereen op een leuk niveau kan spelen.16 augustus wordt feestelijk afgesloten

We vragen ook jeugdleden om te helpen bij de wedstrijdleiding. Lijkt je dit leuk om te doen? Meld je dan aan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bij de wedstrijdleiding.

Niet-leden kunnen ook deelnemen aan de wedstrijden, introducees mogen 1x gratis meedoen en betalen iedere volgende keer € 5,00 per wedstrijdavond.

Jeugdleden kunnen ook deelnemen bij het vrij spelen op dinsdagavond, mits ze worden begeleid door een volwassene. Let op: Er is deze avond geen begeleiding of toezicht vanuit Beachvolley Eindhoven. Bij andere senior-toernooien (op maandag en donderdagavond) kunnen jeugdleden niet deelnemen.

Contributie en betaling

Alle (jeugd)leden zijn lid tot wederopzegging. Wel vragen we iedereen jaarlijks opnieuw aan te melden en de gegevens in de inschrijfmodule te controleren en aan te vullen indien nodig. De contributie inclusief trainingsgeld vind je hier. Als je je voor 15 april 2019 aanmeldt dan krijg je € 10,00 vroegboekkorting. Betaling kan uitsluitend met automatische incasso.

Inschrijven

Ga naar de inschrijfmodule en meld je aan. Meer informatie over het aan- en afmelden als lid, voor toernooien en/of trainingen via de module tref je hier.

Kom gratis kennismaken!

Liever eerst even kijken of het zand iets voor je is? Je kunt altijd 1x gratis komen trainen (onder voorwaarde dat je naam, leeftijd, emailadres en telefoonnummer met ons deelt). Wel graag vooraf aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Later instromen als lid kan zolang er nog plaats is.

Begeleiding

Bij jeugdactiviteiten is altijd begeleiding aanwezig; een trainer, evt. met assistent of een coördinator bij de avondtoernooien. Dat kunnen vrijwilligers zijn of professionals. Elke trainer (professioneel of vrijwilliger) die zelfstandig een jeugdgroep begeleidt vragen we om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Daarnaast gelden gedragsregels en volgen we de leidraad ongewenst gedrag van de Nevobo.

Junior Beach Circuit in Eindhoven 2019

Tijdens twee weekenden, 25 en 26 mei en 22 juni en 23 juni 2019 vindt het Junior Beach Circuit (=JBC) plaats:

  • zaterdag 25 mei: JBC <13 (mix) en jongens <15, <17, <19
  • zondag 26 mei: JBC meisjes <15, <17, <19
  • zaterdag 22 juni:  JBC <13 (mix) en jongens <15, <17, <19
  • zondag 23 juni: JBC meisjes <15, <17, <19

Uitgebreide informatie over het JBC tref je hier.