Indoor trainingen 2022/2023

Bij Beachvolley Eindhoven kunnen volwassenen indoor trainen in Veldhoven op:

  • Maandag 19:00-20.30 uur en 20:30-22.00 uur
  • Dinsdag 19:00-20.30 uur en 20:30-22.00 uur

Op basis van het aantal inschrijvingen per niveau en beschikbaarheid van de spelers wordt een optimale groepsindeling gemaakt. Ten opzichte van afgelopen jaar willen we groepen van minimaal 6 mensen maken omdat het te vaak is gebeurd dat er minder dan 4 spelers waren op een training. Ook zal de eerste training gebruikt worden om (te) grote niveauverschillen binnen een groep te voorkomen. Het kan daardoor zijn dat je in een andere groep terecht komt, dan de eerste indeling of dan je eerste voorkeur. Dit zal altijd in overleg zijn. Omdat we minder trainers ter beschikking hebben dan vorig jaar, kan het zijn dat er niet voor iedereen plaats is in een trainingsgroep. Mogelijk worden we gedwongen om een “groep zonder trainer” te maken. In het inschrijfformulier staat de vraag of je in “groep zonder trainer” zou willen spelen. Ook dit zal altijd in overleg zijn.

Wat krijg je:

  • 20 Speelavonden van 10/11 oktober 2022 tot en met 20/21 maart 2023, niet in de herfst- (24,25 okt), kerst- (26,27 dec & 2,3 jan) en carnavalsvakantie (27, 28 feb).
  • De helft van de avonden (in de basis om de week) is er een trainer die de training verzorgt, de andere avonden vul je zelf de trainingsavond in met je trainingsgroep. Het veld is beschikbaar voor de trainingsgroep op hetzelfde tijdstip als de training.
  • De maximale grootte van de trainingsgroep per veld is 8 personen.
  • De duur van de trainingen is 1,5 uur.

Kosten & aanmelden

  • € 190,00 voor outdoor leden van Beachvolley Eindhoven.
  • € 200,00 voor deelnemers die geen outdoor lid zijn van Beachvolley Eindhoven.
  • De inschrijving is gesloten, neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om te informeren of er nog plaats vrij is om in te stromen op het voor jou juiste niveau en geschikte tijdstip.

Met betrekking tot het aanmeldformulier: Als jouw gewenste niveau er niet bij staat (bijv. kbss, jeugd of eredivisie) maar je wilt wel graag trainen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als er meerdere mensen met dezelfde wens zijn, dan kunnen we dit mogelijk organiseren. Ben je nog niet bekend met de vereniging en wil je graag kennismaken, stuur ons dan ook een email, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan regelen we een afspraak op onze buiten beachvelden. Met andere vragen kun je natuurlijk ook bij ons terecht.

Adres Indoor Beachhal

Strand365
Heerseweg 49
Veldhoven

Trainers Bart en Boris

BartSpijkersBart Spijkers, fysiotherapeut. Als voorzitter en beachvolleybaltrainer betrokken bij de ontwikkeling van beachvolleybal in Tilburg. Begonnen vanwege een getalenteerde en gedreven zoon die graag een carrière wilde starten en sindsdien gegrepen door deze geweldig boeiende sport. De afgelopen jaren heeft hij beachvolleybaltrainingen en clinics verzorgd op alle niveaus (divisie, jeugd, recreant, beginner) en, aanvankelijk samen met de Nevobo, een beachvolleybalschool opgezet. Bart wil graag trainen vanuit herkenbare (wedstrijd)-situaties. In trainingen probeert hij daarom altijd toe te werken naar een toepassing in game-play.

Boris.jpgBoris Minchev, experienced beach volleyball trainer and active player. He used to train all year around outdoor in London. Coached youth, beginners and intermediate players of all ages. Energetic, enthusiastic and driven. 

Beachvolley trainer/assistent gezocht

We zijn altijd geïnteresseerd in een extra trainer of assistent. Ben jij of ken jij een goede kandidaat? Laat het ons weten en stuur ons jouw of de contactgegevens door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen of contact

Vragen of opmerkingen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..