Trainingen Indoor Beachvolley

De eerste trainingen beginnen in de week van 30 september. De trainingsgroepen zijn goed gevuld. Door het grote animo bij zowel de heren als dames midden is er één damesgroep naar het vroege blok geplaatst. Dit is nu de indeling:

 • Maandag 19:00-20.30 uur: Dames-hoog 
 • Maandag 20:30-22.00 uur: Heren-hoog 
 • Dinsdag   19:00-20.30 uur: Dames/Heren-beginners 
 • Dinsdag   19:00-20.30 uur: Dames-midden 
 • Dinsdag   20:30-22.00 uur: Dames-midden, Heren-midden en Mix-hoog 

Mocht je spijt hebben dat je je niet opgegeven hebt, neem dan contact op met ons op indoortc@beachvolley-eindhoven.nl en misschien ben jij één van de gelukkigen die nog in kan stromen.

De kosten zijn:

 • € 179,00 als je inschrijft voor 17 augustus 2019 € 20,00 korting voor snelle beslissers
 • € 199,00 als je inschrijft voor 1 september 2019
 • na 1 september alleen op basis van beschikbaarheid

Hiervoor krijg je:

 • 22 speelavonden van oktober 2019 t/m maart 2020, niet in de herfst- Kerst- en carnavalsvakantie.
 • De helft van de avonden (om de week) is er een trainer die de training verzorgt, de andere avonden vul je zelf de trainingsavond in met je trainingsgroep. Het veld is gegarandeerd beschikbaar voor de trainingsgroep op hetzelfde tijdstip als de training.
 • De maximale grootte van de trainingsgroep per veld is 8 personen.
 • De duur van de trainingen is 1,5 uur.

Als jouw gewenste niveau hier niet bij staat (bijv. kbss, jeugd of eredivisie) maar je wilt wel graag trainen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als er meerdere mensen met dezelfde wens zijn, dan kunnen we dit mogelijk organiseren. Met andere vragen kun je natuurlijk ook bij ons terecht.

Trainers

Met trots stellen we jullie voor aan de trainers die komend indoor seizoen trainingen zullen verzorgen, voor zover nu bekend.

Beachvolley trainer Bart SchmeitsBart Schmeits, sportprofessional die al een aantal jaar verbonden is aan onze jeugdopleiding NBS Eindhoven. Docent bewegingsonderwijs en bewegingswetenschapper, gespecialiseerd in sportpsychologie. Geïnteresseerd in alles wat met sport, bewegen en psychologie te maken heeft. Bart specialiseert zich in het trainen van mini- en jeugdteams bij diverse verenigingen, sinds vijf jaar is hij in de zomer ook actief als beachvolleybaltrainer. Tegelijkertijd heeft hij zich ontwikkeld als opleider, aanvankelijk voor de Nevobo en sinds zeven jaar als hoofddocent binnen het programma ‘Samen naar een veiliger sportklimaat’ van NOC*NSF. In z’n vrije tijd verdiept hij zich groepsdynamiek, sportpsychologie, drijfveren van mensen, omdenken en bewegingsverschillen tussen mensen (sporters). Anderen zullen hem typeren als rustig, genuanceerd, vragen steller, observator, oprecht geïnteresseerd, geordend en gestructureerd.

BartSpijkers

Ik ben Bart Spijkers, 63 jaar en fysiotherapeut. Ik vind het erg leuk bij te dragen aan dit indoor initiatief.
Als voorzitter en beachvolleybaltrainer ben ik inmiddels ruim 14 jaar betrokken bij de ontwikkeling van beachvolleybal in Tilburg. Begonnen vanwege een getalenteerde en gedreven zoon die graag een carriere wilde starten en sindsdien ben ik gegrepen door deze geweldig boeiende sport. Alles wat ik leuk vind aan volleybal zit er in: tactiek, techniek, fysiek, dynamiek, veel bal contact en… last but not least, de leuke sfeer.
Tijdens mijn eigen volleybal-carrière bestond beachvolleybal helaas nog niet als wedstrijdvariant. Ik speelde jarenlang op 1e en 2e divisie niveau, zelfs nog hoofdklasse 😉 en heb, als militair sportinstructeur, deelgenomen aan de militaire WK. In die jaren ook in de zaal training gegeven aan diverse teams.
De afgelopen jaren heb ik beachvolleybal-trainingen en clinics verzorgd op alle niveau’s (divisie, jeugd, recreant, beginner) en, aanvankelijk samen met de Nevobo, een beachvolleybalschool opgezet. Ik wil graag trainen vanuit herkenbare (wedstrijd)-situaties. In trainingen probeer ik daarom altijd toe te werken naar een toepassing in game-play.

Beachvolley trainer Erik van de Braak

Erik van de Braak, ervaren beachvolleyballer en mede-oprichter van Beachvolley Eindhoven, met heel wat trainingsuurtjes van toptrainers in zijn rugzak. Heeft veel aandacht voor techniek en tactiek, energie, balans en focus. Is zelf regelmatig op het strand en op het beachterrein te vinden als fanatieke speler en sinds 2018 ook als trainer om zijn opgebouwde kennis en enthousiasme te delen.

Adres Indoor Beachhal

Strand365
Heerseweg 49
Veldhoven

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.