Indoor trainingen 2021/2022

Bij Beachvolley Eindhoven kunnen volwassenen indoor trainen in Veldhoven op:

 • Maandag 19:00-20.30 uur en 20:30-22.00 uur
 • Dinsdag 19:00-20.30 uur en 20:30-22.00 uur

Op basis van het aantal inschrijvingen per niveau en beschikbaarheid van de spelers wordt een optimale groepsindeling gemaakt. Ook zal de eerste training gebruikt worden om (te) grote niveauverschillen binnen een groep te voorkomen. Het kan daardoor zijn dat je in een andere groep terecht komt, dan de eerste indeling of dan je eerste voorkeur. Dit zal altijd in overleg zijn.

Wat krijg je:

 • 22 Speelavonden van 4 oktober 2021 tot en met 29 maart 2022, niet in de herfst- (25,26 okt), kerst- (27,28 dec & 3,4 jan) en carnavalsvakantie (28 feb, 1 maart).
 • De helft van de avonden (om de week) is er een trainer die de training verzorgt, de andere avonden vul je zelf de trainingsavond in met je trainingsgroep. Het veld is beschikbaar voor de trainingsgroep op hetzelfde tijdstip als de training.
 • De maximale grootte van de trainingsgroep per veld is 8 personen.
 • De duur van de trainingen is 1,5 uur.

Kosten & aanmelden

 • € 190,00 voor outdoor leden van Beachvolley Eindhoven
 • € 200,00 voor deelnemers die geen outdoor lid zijn van Beachvolley Eindhoven
 • aanmelden na 22 september 2021 alleen op basis van beschikbaarheid, mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Indoor kennismakingsclinic

Heb jij interesse in beachvolleybal training en wil je graag een keer proberen? Geef je dan op voor de indoor kennismakingsclinic op 21 september 2021 van 19.30-21.00 bij Strand365. Hiervoor vragen we een kleine bijdrage van 5,- per persoon. Meld je aan via het inschrijfformulier kennismakingsclinic. 

Vragen of contact

Als jouw gewenste niveau er niet bij staat (bijv. kbss, jeugd of eredivisie) maar je wilt wel graag trainen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als er meerdere mensen met dezelfde wens zijn, dan kunnen we dit mogelijk organiseren. Met andere vragen kun je natuurlijk ook bij ons terecht.

Adres Indoor Beachhal

Strand365, Heerseweg 49, Veldhoven
Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Trainers

 

BartSpijkersBart Spijkers, fysiotherapeut. Als voorzitter en beachvolleybaltrainer betrokken bij de ontwikkeling van beachvolleybal in Tilburg. Begonnen vanwege een getalenteerde en gedreven zoon die graag een carrière wilde starten en sindsdien gegrepen door deze geweldig boeiende sport. De afgelopen jaren heeft hij beachvolleybaltrainingen en clinics verzorgd op alle niveaus (divisie, jeugd, recreant, beginner) en, aanvankelijk samen met de Nevobo, een beachvolleybalschool opgezet. Bart wil graag trainen vanuit herkenbare (wedstrijd)-situaties. In trainingen probeert hij daarom altijd toe te werken naar een toepassing in game-play.

Boris.jpgBoris Minchev, experienced beach volleyball trainer and active player. He used to train all year around outdoor in London. Coached youth, beginners and intermediate players of all ages. Energetic, enthusiastic and driven. 

SjoerdSjoerd Oosterbaan, ervaren en enthousiaste beachvolleybalspeler, als trainer/assistent vooral gericht op startende spelers en enorm gedreven om iedereen een doordachte beachvolley basis aan te leren.

Beachvolley trainer Erik van de BraakErik van de Braak, ervaren trainer en fanatieke beachvolleybalspeler. Hij heeft de afgelopen jaren zowel binnen als buiten training gegeven aan jeugd en volwassenen van verschillende niveaus. 

Beachvolley trainer Bart SchmeitsBart Schmeits (dit jaar beperkt beschikbaar), sportprofessional die al een aantal jaar verbonden is aan de jeugdopleiding bij Beachvolley Eindhoven. Docent bewegingsonderwijs en bewegingswetenschapper, gespecialiseerd in sportpsychologie. Geïnteresseerd in alles wat met sport, bewegen en psychologie te maken heeft. Bart specialiseert zich in het trainen van mini- en jeugdteams bij diverse verenigingen, en hij is in de zomer ook actief als beachvolleybaltrainer. Tegelijkertijd heeft hij zich ontwikkeld als opleider, aanvankelijk voor de Nevobo en als hoofddocent binnen het programma ‘Samen naar een veiliger sportklimaat’ van NOC*NSF. In z’n vrije tijd verdiept hij zich groepsdynamiek, sportpsychologie, drijfveren van mensen, omdenken en bewegingsverschillen tussen mensen (sporters). 

Beachvolley trainer/assistent gezocht

We zijn altijd geïnteresseerd in een extra trainer of assistent. Ben jij of ken jij een goede kandidaat? Laat het ons weten en stuur ons je contactgegevens door viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Adres Indoor Beachhal

Strand365, Heerseweg 49, Veldhoven

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Corona maatregelen

 • Volg de algemene maatregelen, zoals bij klachten thuisblijven en testen
 • Maximaal 4 personen tegelijk in de kleedkamer