Trainingen Indoor Beachvolley 2020/2021

De trainingen zijn begonnen. De trainingsgroepen zijn goed gevuld.

Corona aanpassingen indoor beachtrainingen:

Vanwege de aangepaste coronamaatregelen zijn we genoodzaakt om de opzet van de trainingen te wijzigen.

Vanaf 26 oktober gaan we trainen in groepen van maximaal 4 personen met 1,5 meter afstand binnen het veld. De groepen worden verdeeld over 3 tijdsblokken van 1 uur (om 19.00, 20.00 en 21.00 uur). We hopen dat iedereen blij is dat we met deze aanpassingen kunnen blijven volleyballen.

Andere praktische aanpassingen zijn: 

 • Na de training ballen reinigen.
 • Direct na afloop naar huis gaan.
 • Kleedkamers en douches zijn dicht.
 • Toilet in kleedkamer 2 gebruiken.
 • Dringend advies: mondkapje dragen totdat je het veld betreedt.

Indeling trainingen

 • Maandag 19:00-20.30 uur: Dames-hoog, Heren-hoog en Heren-midden
 • Maandag 20:30-22.00 uur: Dames-midden en Dames-midden hoog
 • Dinsdag 19:00-20.30 uur: Dames-midden, Mix-midden en Mix-beginners
 • Dinsdag 20:30-22.00 uur: Mix-hoog en Mix-midden hoog

Op basis van het aantal inschrijvingen per niveau en beschikbaarheid van de spelers is een optimale groepsindeling gemaakt. Ook zal de eerste training gebruikt worden om (te) grote niveauverschillen binnen een groep te voorkomen. Het kan daardoor zijn dat je in een andere groep terecht komt, dan de eerste indeling of dan je eerste voorkeur. Dit zal altijd in overleg zijn.

Mocht je spijt hebben dat je je niet opgegeven hebt, neem dan contact op met ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en misschien ben jij één van de gelukkigen die nog in kan stromen.

Kosten

 • € 190,00 voor outdoor leden van Beachvolley Eindhoven
 • € 200,00 voor deelnemers die geen outdoor lid zijn van Beachvolley Eindhoven
 • na 12 september 2020 alleen op basis van beschikbaarheid

Hiervoor krijg je:

 • 22 Speelavonden van 5 oktober 2020 tot en met 30 maart 2021, niet in de herfst-, kerst- en carnavalsvakantie.
 • De helft van de avonden (om de week) is er een trainer die de training verzorgt, de andere avonden vul je zelf de trainingsavond in met je trainingsgroep. Het veld is beschikbaar voor de trainingsgroep op hetzelfde tijdstip als de training.
 • De maximale grootte van de trainingsgroep per veld is 8 personen.
 • De duur van de trainingen is 1,5 uur.

Als jouw gewenste niveau hier niet bij staat (bijv. kbss, jeugd of eredivisie) maar je wilt wel graag trainen, stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als er meerdere mensen met dezelfde wens zijn, dan kunnen we dit mogelijk organiseren. Met andere vragen kun je natuurlijk ook bij ons terecht.

Corona protocol Strand365

Scan bij binnenkomst de QR code op de deur en doe gezondheidscheck en vul je gegevens in. De kleedkamers en douches zijn tot nader order gesloten. Probeer dus zoveel mogelijk omgekleed naar Strand365 te komen. Na het spelen graag direct naar huis.  De bar is gesloten. Bij klachten blijf je thuis!

Trainers

Voor komend seizoen hebben we weer dezelfde twee hoofdtrainers weten te strikken: Bart Schmeits en Bart Spijkers. Daar zijn we erg blij mee!

Beachvolley trainer Bart SchmeitsBart Schmeits, sportprofessional die al een aantal jaar verbonden is aan onze jeugdopleiding NBS Eindhoven. Docent bewegingsonderwijs en bewegingswetenschapper, gespecialiseerd in sportpsychologie. Geïnteresseerd in alles wat met sport, bewegen en psychologie te maken heeft. Bart specialiseert zich in het trainen van mini- en jeugdteams bij diverse verenigingen, sinds vijf jaar is hij in de zomer ook actief als beachvolleybaltrainer. Tegelijkertijd heeft hij zich ontwikkeld als opleider, aanvankelijk voor de Nevobo en sinds zeven jaar als hoofddocent binnen het programma ‘Samen naar een veiliger sportklimaat’ van NOC*NSF. In z’n vrije tijd verdiept hij zich groepsdynamiek, sportpsychologie, drijfveren van mensen, omdenken en bewegingsverschillen tussen mensen (sporters). Anderen zullen hem typeren als rustig, genuanceerd, vragen steller, observator, oprecht geïnteresseerd, geordend en gestructureerd.

BartSpijkers

Ik ben Bart Spijkers, 64 jaar en fysiotherapeut. Ik vind het erg leuk bij te dragen aan dit indoor initiatief.
Als voorzitter en beachvolleybaltrainer ben ik inmiddels ruim 15 jaar betrokken bij de ontwikkeling van beachvolleybal in Tilburg. Begonnen vanwege een getalenteerde en gedreven zoon die graag een carriere wilde starten en sindsdien ben ik gegrepen door deze geweldig boeiende sport. Alles wat ik leuk vind aan volleybal zit er in: tactiek, techniek, fysiek, dynamiek, veel bal contact en… last but not least, de leuke sfeer.
Tijdens mijn eigen volleybal-carrière bestond beachvolleybal helaas nog niet als wedstrijdvariant. Ik speelde jarenlang op 1e en 2e divisie niveau, zelfs nog hoofdklasse ? en heb, als militair sportinstructeur, deelgenomen aan de militaire WK. In die jaren ook in de zaal training gegeven aan diverse teams.
De afgelopen jaren heb ik beachvolleybal-trainingen en clinics verzorgd op alle niveau’s (divisie, jeugd, recreant, beginner) en, aanvankelijk samen met de Nevobo, een beachvolleybalschool opgezet. Ik wil graag trainen vanuit herkenbare (wedstrijd)-situaties. In trainingen probeer ik daarom altijd toe te werken naar een toepassing in game-play.

Beachvolley trainer/assistent gezocht

We zijn op zoek naar een extra trainer of assistent. Ben jij of ken jij een goede kandidaat? Laat het ons weten en stuur ons je contactgegevens door viaDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Adres Indoor Beachhal

Strand365, Heerseweg 49, Veldhoven

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.