Indoor toernooien en groepsreservering

Van oktober tot en met maart kun je weer meedoen aan indoor toernooien en evenementen tijdens schoolvakanties van Beachvolley Eindhoven. Daarnaast kunnen leden eigen speelmomenten in plannen via een indoor groepsreservering.

Toernooien en evenementen

De toernooien en speciale evenementen zijn voor beachers vanaf 16 jaar. Je kunt aanmelden als team of individueel (‘King & Queen’ je speelt dan in wisselende combinaties) op diverse niveaus. In de inschrijfmodule zie je welke niveaus wanneer worden aangeboden. De wedstrijdleiding maakt een zo passend mogelijke indeling, het kan voorkomen dat niveaus worden gecombineerd.

Na inschrijving krijg je een automatische bevestiging van de inschrijfmodule. Uiterlijk vier dagen voor het toernooi voert de wedstrijdleiding een definitieve check uit. Je krijgt alleen bericht als de aanvangstijd wijzigt of als het aantal spelers/teams onverhoopt niet past. Bij geen bericht wordt je 10 minuten voor aanvang verwacht.

Let op: De aanvangstijd en eindtijd van toernooien en evenementen kunnen iets wijzigen. Bij veel belangstelling proberen we de speeltijd uit te breiden, bijv. door een tijd aan de voor- en/of achterkant toe te voegen. Indien de aanvangstijd of eindtijd wordt gewijzigd dan ontvang je hierover per email bericht. Bij geen bericht wordt je 10 minuten voor aanvang verwacht. 

Inschrijven

 • Inschrijven voor een indoor toernooi gaat via de inschrijfmodule.
 • Als je kiest voor lidmaatschap dan mag je ook de hele zomer deelnemen aan de avondtoernooien buiten. Je hoeft geen (zomer)lid te worden om deel te nemen aan de indoor activiteiten. Ook niet-leden kunnen zich via de inschrijfmodule eerst vrijblijvend registreren als introducee en vervolgens inschrijven voor de activiteit naar keuze.
 • Let op: inschrijven = betalen
 • Aan je inschrijving zijn kosten verbonden. Je reserveert hiermee een plek als team of individu. Er is plek voor vier teams of 8 personen per veld. Als je je inschrijft ben je inschrijfgeld verschuldigd. Inschrijven betekent dus betalen! Bij verhindering of ziekte mag je een ander team in jouw plaats laten meedoen. Graag zelfs, want iedereen wil het liefst leuke wedstrijden spelen.

Kosten

 • Via de indoor beachbundel van €40 t.w.v. 4 reguliere toernooien à €10,- per persoon. Bestel hier je beachbundel>>.
 • Losse inschrijving à €12,50 per persoon

Heb je nog bundeltegoed over van vorig jaar? Het aantal keer dat je nog tegoed hebt, kun je inzetten voor de komende speelmomenten.

Betalingsmethoden

 1. Indoor beachbundel (voor de reguliere toernooien):
  Bij bestelling vóór 1 nov 2021 machtig je Beachvolley Eindhoven voor bijbehorende incasso van de kosten. Bij bestelling vanaf 1 november 2021 ontvang je per email een factuur die je zelf betaalt. Met de indoor beachbundel kun je voordelig deelnemen aan de indoor beachtoernooien van Beachvolley Eindhoven bij Strand365. De beachbundel is persoonsgebonden. Een beachbundel heeft een (resterend) tegoed dat ingezet wordt om indoor beachtoernooien af te rekenen. Voor een indoor evenement wordt het bedrag naar waarde van de activiteit ingehouden totdat je tegoed op is. Je kunt geen resterende tegoeden terug ontvangen. De beachbundel is 15 maanden geldig vanaf de besteldatum. De geldende prijzen voor de activiteiten worden op de website van Beachvolley Eindhoven gepubliceerd.
 2. Losse inschrijving:
  Je ontvangt per email een factuur die je zelf betaalt.

Groepsreservering voor leden

Leden van Beachvolley Eindhoven kunnen een indoor beachveld huren voor een groepsreservering tegen een voordelig tarief. Vraag je reservering aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt een factuur van de penningmeester. Doe je mee aan indoor training of ben je outdoor lid en dan kun je hiervan gebruik maken.

Indoor medespelers vinden

Om handig indoor medespelers te vinden is er een Google groep aangemaakt.

Adres Indoor Beachhal

Strand365, Heerseweg 49, Veldhoven

Contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 • Volg de algemene maatregelen, zoals bij klachten thuisblijven en testen
 • Maximaal 4 personen tegelijk in de kleedkamer