Toernooien Indoor Beachvolley 2020/2021

Van oktober 2020 tot en met maart 2021 kun je meedoen aan indoor beachtoernooien van Beachvolley Eindhoven. De vernieuwde kalender volgt nog.

Tweewekelijkse toernooien op zondagochtend

Op zondagochtenden bieden we tweewekelijks toernooien waar je als team of individueel voor kunt aanmelden op diverse niveaus. Afhankelijk van het animo volgen er eventueel ook doordeweekse avondtoernooien en speciale evenementen tijdens schoolvakanties. Daarnaast bieden we leden de mogelijkheid om zelf medespelers te vragen en een eigen toernooi/speelmoment in te plannen. Het aanvragen van een beachveld voor leden gaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Meer info over toernooien, speelmogelijkheden en speciale evenementen volgt nog. Kijk daarom regelmatig op www.beachvolley-eindhoven.nl voor de laatste actuele informatie.

Indoor medespelers vinden

Om handig indoor medespelers te vinden is er een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aangemaakt (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Aanmelden voor deze groep doe je zelf door een email te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Afmelden voor deze groep doe je zelf door een e-mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Corona

Het bestuur gaat er op dit moment vanuit dat de huidige Corona-maatregelen niet veranderen. Mocht dit wel gebeuren, dan zullen we de opzet van de trainingen, toernooien en speelmomenten aanpassen indien mogelijk. Maar hopelijk is dit niet nodig.

Adres Indoor Beachhal

Strand365 
Heerseweg 49
Veldhoven

ContactDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Oude info 2019
Inschrijven

 • Inschrijven voor een indoor toernooi gaat via de inschrijfmodule.
 • Als je kiest voor lidmaatschap dan mag je ook de hele zomer deelnemen aan de avondtoernooien buiten. Je hoeft geen (zomer)lid te worden om deel te nemen aan de indoor activiteiten. Ook niet-leden kunnen zich via de inschrijfmodule eerst vrijblijvend registreren als introducee en vervolgens inschrijven voor de activiteit naar keuze.
 • De inschrijfmodule wordt steeds drie weken van te voren geopend, zodat iedereen kans heeft om een plekje in zijn favoriete categorie te bemachtigen.
 • Let op: inschrijven = betalen
 • Aan je inschrijving zijn kosten verbonden. Je reserveert hiermee als team een plek. Er zijn slechts vier plekken per veld beschikbaar. Als je je team een week voor het toernooi nog uitschrijft, ben je toch het inschrijfgeld verschuldigd. Inschrijven betekent dus betalen! Als je onverhoopt toch niet kunt meedoen, kun je wel een ander team in jouw plaats laten meedoen. Graag zelfs, want iedereen wil het liefst leuke wedstrijden spelen.

Kosten

 • Via de indoor beachbundel van €68,00 t.w.v. 8 toernooien à €8,50 per persoon. Bestel hier je beachbundel>>.
 • Losse inschrijving à €11,00 per persoon

Betalingsmethoden

 1. Indoor beachbundel:
  Bij bestelling vóór 1 nov 2019 machtig je Beachvolley Eindhoven voor bijbehorende incasso van de kosten. Bij bestelling vanaf 1 november 2019 ontvang je per email een factuur die je zelf betaalt. Met de indoor beachbundel kun je voordelig deelnemen aan de indoor beachtoernooien van Beachvolley Eindhoven bij Strand365. De beachbundel is persoonsgebonden. Een beachbundel heeft een (resterend) tegoed dat ingezet wordt om indoor beachtoernooien af te rekenen. Voor een indoor evenement wordt het bedrag naar waarde van de activiteit ingehouden totdat je tegoed op is. Je kunt geen resterende tegoeden terug ontvangen. De beachbundel is 14 maanden geldig vanaf de besteldatum. De geldende prijzen voor de activiteiten worden op de website van Beachvolley Eindhoven gepubliceerd.
 2. Losse inschrijving:
  Je ontvangt per email een factuur die je zelf betaalt.