Toernooien Indoor Beachvolley 2020/2021

Van oktober 2020 tot en met maart 2021 kun je weer meedoen aan indoor beachtoernooien van Beachvolley Eindhoven. Daarnaast kunnen leden een eigen speelmoment in plannen via een indoor groepsreservering. Afhankelijk van het animo volgen er eventueel ook doordeweekse avondtoernooien en speciale evenementen tijdens schoolvakanties. 

Corona aanpassingen:

Vanwege de aangepaste coronamaatregelen zijn we genoodzaakt om de opzet van de alle speelvormen te wijzigen. Vanaf 18 oktober 2020 mogen er maximaal 4 personen per veld spelen met 1,5 meter afstand binnen het veld. Spelers uitwisselen tussen velden is dus niet toegestaan. Ook als een speler halverwege uitvalt mag je die dag/avond geen andere spelers lenen maar schakel je over op een driepersoonsoefening. De specifieke aanpassingen per spelvariant om de 1,5 meter afstand te bewaken vind je hieronder. Er zijn roodwitlinten en hoedjes als extra lijnen beschikbaar. We hopen dat iedereen blij is dat we met deze aanpassingen kunnen blijven volleyballen.

Bij klachten blijf je thuis, laat het ons a.u.b. wel even weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Andere praktische aanpassingen zijn: 

 • Direct na afloop naar huis gaan.
 • Kleedkamers en douches zijn dicht.
 • Toilet in kleedkamer 2 gebruiken.
 • Dringend advies: mondkapje dragen totdat je het veld betreedt.

 

coronabeach speelvormen

 

Zondagochtendtoernooien

Corona aanpassingen:
Toernooien worden speelmomenten. Inschrijven kan alleen nog individueel. De ingeschreven spelers delen we in zoveel mogelijk passende groepen van 4 personen in. De groep van 4 krijgt 1 uur speelruimte. Je wordt ingedeeld van 10.30-11.30 uur of 11.30-12.30 uur. Indien er meer inschrijvingen zijn dan er plaats is, dan krijgen leden voorgang op introducees en is de volgorde van inschrijving bepalend bij de indeling.  

Twee keer per maand zijn er zondagochtendtoernooien gepland voor beachers vanaf 16 jaar. Je kunt aanmelden als team of individueel (‘King & Queen’ je speelt dan in wisselende combinaties) op diverse niveaus. In de inschrijfmodule zie je welke niveaus wanneer worden aangeboden. De wedstrijdleiding maakt een zo passend mogelijke indeling, het kan voorkomen dat niveaus worden gecombineerd.

Na inschrijving krijg je een automatische bevestiging van de inschrijfmodule. Uiterlijk woensdagavond voor het toernooi voert de wedstrijdleiding een definitieve check uit. Je krijgt alleen bericht als de aanvangstijd wijzigt of als het aantal spelers/teams onverhoopt niet past.

De toernooien zijn op deze data:

 • 18 oktober 2020
 • 1 november 2020
 • 15 november 2020
 • 6 december 2020
 • 20 december 2020
 • data voor 2021 volgen later

Deze reguliere zondagochtendtoernooien zijn in principe van 10.30-12.30. Let op; indien er veel belangstelling is dan kan de aanvangstijd vervroegd worden naar 10.00 uur. Indien de aanvangstijd wordt vervroegd ontvang je hierover per email bericht. Bij geen bericht wordt je 10 minuten voor aanvang verwacht.

Inschrijven

 • Inschrijven voor een indoor toernooi gaat via de inschrijfmodule.
 • Als je kiest voor lidmaatschap dan mag je ook de hele zomer deelnemen aan de avondtoernooien buiten. Je hoeft geen (zomer)lid te worden om deel te nemen aan de indoor activiteiten. Ook niet-leden kunnen zich via de inschrijfmodule eerst vrijblijvend registreren als introducee en vervolgens inschrijven voor de activiteit naar keuze.
 • Let op: inschrijven = betalen
 • Aan je inschrijving zijn kosten verbonden. Je reserveert hiermee een plek als team of individu. Er is plek voor vier teams of 8 personen per veld. Als je je inschrijft ben je inschrijfgeld verschuldigd. Inschrijven betekent dus betalen! Bij verhindering of ziekte mag je een ander team in jouw plaats laten meedoen. Graag zelfs, want iedereen wil het liefst leuke wedstrijden spelen.

Kosten

 • Via de indoor beachbundel van €40 t.w.v. 4 reguliere toernooien à €10,- per persoon. Bestel hier je beachbundel>>.
 • Losse inschrijving à €12,50 per persoon

Heb je nog bundeltegoed over van vorig jaar? Het aantal keer dat je nog tegoed hebt, kun je inzetten voor de komende speelmomenten.

Betalingsmethoden

 1. Indoor beachbundel (voor de reguliere toernooien):
  Bij bestelling vóór 1 nov 2020 machtig je Beachvolley Eindhoven voor bijbehorende incasso van de kosten. Bij bestelling vanaf 1 november 2020 ontvang je per email een factuur die je zelf betaalt. Met de indoor beachbundel kun je voordelig deelnemen aan de indoor beachtoernooien van Beachvolley Eindhoven bij Strand365. De beachbundel is persoonsgebonden. Een beachbundel heeft een (resterend) tegoed dat ingezet wordt om indoor beachtoernooien af te rekenen. Voor een indoor evenement wordt het bedrag naar waarde van de activiteit ingehouden totdat je tegoed op is. Je kunt geen resterende tegoeden terug ontvangen. De beachbundel is 15 maanden geldig vanaf de besteldatum. De geldende prijzen voor de activiteiten worden op de website van Beachvolley Eindhoven gepubliceerd.
 2. Losse inschrijving:
  Je ontvangt per email een factuur die je zelf betaalt.

Speciale evenementen

Tijdens schoolvakanties zijn er speciale evenementen op afwijkende momenten. Zodra er voldoende aanmeldingen zijn wordt het veld gereserveerd en gaat het evenementen definitief door. Dus schrijf je snel in! Plaatsing gebeurt op volgorde van inschrijving. Hier vind je de geplande evenementen.

 • Herfstvakantietoernooi voor beachers vanaf 16 jaar: woensdag 21 oktober 2020 van 19.00-21.00 uur King & Queen toernooi.
  Hierbij speel je in verschillende combinaties tegen elkaar (individuele inschrijving man/vrouw op niveau midden/hoog). 
  De kosten en inschrijfvoorwaarden zijn hetzelfde als bij de zondagochtendtoernooien. Inschrijven via de inschrijfmodule (kies Indoor Beach Individueel).

Andere speelmomenten voor leden (indoor groepsreservering)

Corona aanpassingen:
De indoor groepsreservering is voor maximaal 4 leden. Bij de reservering graag alle vier de namen, telefoonnummers en emailadressen vermelden.

Leden van Beachvolley Eindhoven kunnen een indoor beachveld huren voor een groepsreservering tegen een voordelig tarief. Vraag je reservering aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt een factuur van de penningmeester. Doe je mee aan indoor training of ben je outdoor lid en dan kun je hiervan gebruik maken.

 

Indoor medespelers vinden

Om handig indoor medespelers te vinden is er een Google groep aangemaakt.

Corona protocol Strand365

Scan bij binnenkomst de QR code en doe gezondheidscheck en vul je gegevens in of vul terplekke een briefje in. Er mogen maximaal 4 personen tegelijk omkleden in de kleedkamers. Probeer dus zoveel mogelijk omgekleed naar Strand365 te komen. De douches zijn tot nader order gesloten. Bij klachten blijf je thuis!

Adres Indoor Beachhal

Strand365, Heerseweg 49, Veldhoven

Contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.