Indoor Beachvolley in Veldhoven

Deze winter biedt Beachvolley Eindhoven vanaf oktober t/m maart weer trainingen, toernooien en groepsreserveringen aan bij Strand365 aan de Heerseweg 49 in Veldhoven.

Indoor

Toernooien/evenementen en groepsreservering

Er zijn verschillende toernooien of evenementen in weekenden en tijdens schoolvakanties waar je als team of individueel voor kunt aanmelden op diverse niveaus.

Daarnaast kunnen leden een indoor veld huren via een groepsreservering om zelf een eigen speelmoment/toernooi in te plannen. Meer info tref je bij indoor toernooien.

Beachvolley trainingen

De trainingen zijn van oktober tot maart. Voor meer informatie hierover, ga naar indoor trainingen.

De indoor commissie zoekt versterking

Twee commissieleden zijn gestopt. Heb je zin om de indoor commissie te versterken bijv. op gebied van organisatie of communicatie? Neem dan contact met ons met op, spreek ons een keer aan in het zand, of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er is een hoop te organiseren en nieuwe idee├źn zijn altijd welkom!

Met sportieve groet,

Indoor beachcommisie

indoor beachvolley voorbereidingsgroep

Indoor beachcommissie v.l.n.r.: Jan, Erik van Schijndel, Danilo, Rianne (voormalig commissielid), Mieke, Erik van de Braak (voormalig commissielid)

ContactDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.