Indoor Beachvolley 2020 / 2021 Veldhoven

Net als vorige winter gaat Beachvolley Eindhoven vanaf oktober weer trainingen en toernooien aanbieden bij Strand 365 aan de Heerseweg 49 in Veldhoven.

Indoor

Diverse toernooien en speelmogelijkheden

Op zondagochtenden bieden we tweewekelijks toernooien waar je als team of individueel voor kunt aanmelden op diverse niveaus. Afhankelijk van het animo volgen er eventueel ook doordeweekse avondtoernooien en speciale evenementen tijdens schoolvakanties. Daarnaast bieden we leden de mogelijkheid om zelf medespelers te vragen en een eigen toernooi/speelmoment in te plannen. Meer info tref je bij indoor toernooien.

Beachvolley trainingen

De eerste trainingen beginnen in de week van 5 oktober 2020. Voor meer informatie over de beachvolleybaltrainingen, ga naar indoor trainingen. Voor komend seizoen hebben we weer dezelfde twee hoofdtrainers weten te strikken; Bart Schmeits en Bart Spijkers. Daar zijn we erg blij mee!

Beachvolley trainer/assistent gezocht

Hoewel we al twee trainers hebben, zijn we nog op zoek naar meer trainers of assistenten. Een trainer kan in zijn eentje op 2 velden training geven. Het is zeer waarschijnlijk dat we hier voor een of meerdere trainingsblokken overheen zullen gaan. In zo’n geval kan een assistent of trainer in opleiding helpen het derde veld aan te sturen. Maar in het geval het verschillende niveaus betreft, kan het wenselijk zijn hier een zelfstandige trainer op te zetten. Ben jij of ken jij een goede kandidaat? Laat het ons weten en stuur ons je contactgegevens door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Corona protocol Strand365

Scan bij binnenkomst de QR code op de deur en doe gezondheidscheck en vul je gegevens in. Er mogen maximaal 4 personen tegelijk omkleden in de kleedkamers. Probeer dus zoveel mogelijk omgekleed naar Strand 365 te komen. De douches zijn tot nader order gesloten. Bij klachten blijf je thuis!

De indoor commissie zoekt nog meer enthousiastelingen

Heb je zin om de indoor commissie te versterken? Neem dan contact met ons met op, spreek ons een keer aan in het zand, of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er is nog een hoop te doen voor het nieuwe indoor seizoen, en nieuwe ideeën zijn altijd welkom!

Met sportieve groet,

Indoor commissie
Jan, Erik van Schijndel, Danilo, Rianne, Mieke, Erik van de Braak

indoor beachvolley voorbereidingsgroep

Indoor beach voorbereidingsgroep v.l.n.r.: Jan, Erik van Schijndel, Danilo, Rianne, Mieke, Erik van de Braak 

ContactDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.