Indoor Beachvolley 2020 / 2021 Veldhoven

Ook deze winter biedt Beachvolley Eindhoven vanaf oktober t/m maart weer trainingen en toernooien aan bij Strand365 aan de Heerseweg 49 in Veldhoven.

Indoor

Diverse toernooien en speelmogelijkheden

Op zondagochtenden bieden we twee keer per maand toernooien waar je als team of individueel voor kunt aanmelden op diverse niveaus. Afhankelijk van het animo volgen er eventueel ook doordeweekse avondtoernooien en speciale evenementen tijdens schoolvakanties. Daarnaast kunnen leden een indoor veld huren via een groepsreservering om zelf een eigen speelmoment/toernooi in te plannen. Meer info tref je bij indoor toernooien.

Beachvolley trainingen

De trainingen zijn van oktober 2020 t/m maart 2021. Voor meer informatie hierover, ga naar indoor trainingen. Voor komend seizoen hebben we weer Bart Schmeits en Bart Spijkers als hoofdtrainer weten te strikken. Daar zijn we erg blij mee!

Beachvolley trainer/assistent gezocht

We zijn op zoek naar een extra trainer of assistent. Ben jij of ken jij een goede kandidaat? Laat het ons weten en stuur ons je contactgegevens door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Corona protocol Strand365

Scan bij binnenkomst de QR code op de deur en doe gezondheidscheck en vul je gegevens in. De kleedkamers en douches zijn tot nader order gesloten. Probeer dus zoveel mogelijk omgekleed naar Strand365 te komen. Na het spelen graag direct naar huis.  De bar is gesloten. Bij klachten blijf je thuis!

De indoor commissie zoekt nog meer enthousiastelingen

Heb je zin om de indoor commissie te versterken? Neem dan contact met ons met op, spreek ons een keer aan in het zand, of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er is nog een hoop te doen voor het nieuwe indoor seizoen, en nieuwe idee├źn zijn altijd welkom!

Met sportieve groet,

Indoor beachcommisie

indoor beachvolley voorbereidingsgroep

Indoor beachcommissie v.l.n.r.: Jan, Erik van Schijndel, Danilo, Rianne, Mieke, Erik van de Braak 

ContactDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.